Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się grać? [Marvel Heroes]

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się, fajna gra. p2w?

Opinie i ocenki proszę.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hejo. Wszedłem za potrzebą poszukania czegoś i tak los chciał, że natrafiłem na Twój post. :P Tak więc gra jest MEGA! Wciągnęła mnie i to okrutnie. Wszedłem w ten marvelowski świat! I nie zdaje mi się że nie skończę szybko. Pykam już ze 2 miesiące. Świetny klimat! Ja aktualnie pobrałem to ze steama. Ściągaj i chętnie Ci pomogę w grze. Mój nick: Paranormalny. Pozdrawiam!

PS Nie ma tak, że kupujesz coś za realną kasę i jesteś "miszczem" gry. Owszem można sobie postać kupić, kostiumy i inne duperele. Ale liczy się czas jaki przeznaczysz na grę. Wszystko możesz wydropić zabijając mobki. Razem z postaciami ale nie jestem pewny...
NAPISZ W GRZE TO WSZYSTKO CI OPISZE :D

NIE SIŁA LECZ TECHNIKA UCZYNI Z CIEBIE PRAWDZIWEGO WOJOWNIKA

By Zaraki Kenpachi 14913f4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...