Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-839311-0-71982600-1384635228_thumb.png

post-839311-0-07757500-1384635226.png

post-839311-0-16512700-1384635223_thumb.png
Silnik: Spigot

Typ: PvP (Player VS Player)
Wersja: 1.6.4
Lunchery: Start.Bat / BukkitGUI

post-839311-0-62897500-1384635231_thumb.png

- CombatLog - Ban za wylogowanie się podczas walki!
- Essentials - Podstawowe komendy na serwerze!

- HeadDrops - Przy zabiciu gracza wypada z niego głowa!
- HealthBar - Widoczność serduszek przeciwnika przy nicku!

- iCrafting1VS1 - areny 1VS1!
- JoinMessage - Zmiana wiadomości przy wejściu gracza na serwer!
- MotdManager - Zmienianie MOTD serwera z poziomu gry!

- PermissionsEx - Uprawnienia, rangi na serwerze! (RANGI: Gracz, Vip, Mod, Admin)
- SetRankPEX - Szybsze dodawanie rang!

- Skript - Dodawanie własnych skryptów!
- TreasureChest - Nieskończone skrzynki na serwerze!
- WorldBorder - Granica świata!
- WorldEdit - Szybsze edytowanie świata!
xAuth - Rejestracja, Logowanie!
- ZavAutoMessager - Automatyczne wiadomości!

- NoCheatPlus - Zabezpieczenie przed Hakssami!

post-839311-0-47256700-1384635238_thumb.png

Potrzebny plugin Skript!
- ItsChat - Autorski skrypt na zarządzanie czatem! (Komenda /chat pomoc)
- ItsPlusPvP - Autorski skrypt do PvP - dodaje drop z Gracza! Dodaje Ranking!
- ItsSave - Bardzo prosty autorski skrypt na Auto-Zapis-Mapy!

Prawa autorskie:

Proszę nie publikować paczki pod swoim imieniem!
Proszę nie edytować Skryptów!

Paczkę stworzył -> ItsComanods!

DOWNLOAD! <- KLIK!

======================

SKAN! <- KLIK!

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Twój wielce skrypt na pvp jest w połowie skopiowany z moich plików serwerowych dodatkowo ten jest gówniano zrobiony 16 pluginów i 3 skrypty można było to ograniczyć do 13 pluginów jak nie mniej ...

Opublikowano

Twój wielce skrypt na pvp jest w połowie skopiowany z moich plików serwerowych dodatkowo ten jest gówniano zrobiony 16 pluginów i 3 skrypty można było to ograniczyć do 13 pluginów jak nie mniej ...

Sorry nie trafiłeś :) Nawet nie znam twoich plików... ale dzięki za opinie.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

xAuth nie działa

Jeżeli wgrywasz na serwer musisz skopiować także folder "lib"!

Opublikowano

Ogólnie słaba paczka, te pluginy (ZavAutoMessager, CombatLog, HeadDrops,JoinMessage) mógłbyś zastąpić skryptami

Mogłem, nie musiałem :) + trochę słabo bo zrobiłem sam skrypt do PvP i już hejjjt że moje. Ale z następnym update poprawie to! Dzięki za opinie :)

Słaba paka, niedziala pare plugow

jakich? U mnie wszystko działa. Chcesz ss?

Opublikowano

Twoja Paczka Jest Załosna

Tak jak ty :)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

W końcu jakieś dobre pliki. Prezentacja estetyczna, krótka i wszystko opisująca. Zasługujesz te tego lajka :)
Szczerze, to czekam na więcej.

Wiesz... nie jeden programista mógłby zrobić całe te pliki w jednym pluginie, także nie spinaj się, bo tym nie dojdziesz do niczego ;)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

W końcu jakieś dobre pliki. Prezentacja estetyczna, krótka i wszystko opisująca. Zasługujesz te tego lajka :)

Szczerze, to czekam na więcej.

Wiesz... nie jeden programista mógłby zrobić całe te pliki w jednym pluginie, także nie spinaj się, bo tym nie dojdziesz do niczego ;)

Dziękuje za pozytywną opinię. :) A co do więcej to już jestem w trakcie tworzenia update. + od CusT'a uzyskałem dostęp to jego autorskiego skryptu. Będzie dobrze :D

Opublikowano

Dziękuje za pozytywną opinię. :) A co do więcej to już jestem w trakcie tworzenia update. + od CusT'a uzyskałem dostęp to jego autorskiego skryptu. Będzie dobrze :D

No nawet jak byś chciał, a znalazłbym czas, to mogę napisać Ci kilka autorskich wtyczek :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

No nawet jak byś chciał, a znalazłbym czas, to mogę napisać Ci kilka autorskich wtyczek :)

Bardzo chętnie :) PW.

Opublikowano

Napewno Skorzystam :) Leci +

Bardzo dziękuje!

Opublikowano

Działa na Bukkicie?

Oczywiście że działa. A jeżeli nie działa to w piątek/sobotę będzie dodany update z możliwością wyboru silnika.

Opublikowano

Nooo ładna paczuszka, wykorzystam z niej tylko kilka pluginów. Wszystko ładnie spolszczone i dopracowane, łap like !

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nooo ładna paczuszka, wykorzystam z niej tylko kilka pluginów. Wszystko ładnie spolszczone i dopracowane, łap like !

Dziękiii :D Staram się.

Opublikowano

Dobra paczkuszka, wybrane najważniejsze pluginu + skrypty. Graty. Nie widziałem takiej paczki PvP od dawna. Leci + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...