Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mobki się nie spawnią na BetterBiomes.

SilverHTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moby nie spawnią się na mapce.Wiem ,że to przez betterbiomes bo na zwykłym świecie się spawnują.Krówki i inne z vanilli są tylko brak mobów agresywnych z vanilli i "Wszystkich" Mobów agresywnych jak i pokojowych z modyfikacji Mo'Creatures i problem tkwi w tym ,że chce mieć te obydwa mody i żeby nie było żadnych problemów.Próbowałem wklejać configi i nie configi do folderu config i w mo'creatures ale nadal nic , tworzyłem nowy świat itp. itd. ale nadal nic.

Możliwe ,że robię coś źle jeżeli tak to powiedzcie jak to się naprawia.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Bardzo Ci zależy na BetterBiomes ?

Mógłbym polecić BiomesOPlenty, dziala bardzo dobrze z Mo' Creatures

Ewentualnie mogę zrobić paczkę z tymi dwoma modami tylko podaj na jaką wersję MC chcesz.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Wiesz co ? Chętnie bym zrobił z biomes'o plenty , nawet próbowałem lecz mój mcpc+ na hostingu ma forge 836 i jest na 1.6.2.Wszystkie mody jakie chce tam mam tylko chciałbym jakiś mod na biomy :/.Lecz problem tkwi w tym ,że biomes o plenty crashuje mi silnik i coś sądzę ,że jest to spowodowane za małą wersją forge.Więc możecie podać na jaką wersję forge jest biomes o plenty ??

P.S Czy jeżeli zainstaluje mcpc na 1.6.4 to wczyta mody z 1.6.2 i będe mógł grać na 1.6.2 ?

Opublikowano

Zainstalowałem silnik mcpc+ na 1.6.4 z forgem 977 chyba i wszystko się zcrashowało.Takie pytanko jeszcze jedno.Jest wogóle możliwość instalacji biomes ' o plenty na forge 871-B97 ???

Za odpowiedź z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...