Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi w tym momencie

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gra ktoś teraz i ma +1k pingu?

EUNE

U mnie cały team stoi rozłączony razem ze mną na respie i cały czas próba odnowienia połączenia

Też to macie?

Opublikowano

Ja również. EUW stało się tak 5 min temu u mnie około. Coraz większe lagi z czasem a teraz ciągły reconnect

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Lipa taka w przeprosinach powinni dać championa jakiegoś za free :D

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

sw8.JPG

Jak widać już się tym zajmują :).

Właśnie miałem zacząć mecza grać, ale skoro piszecie, że są lagi to wole poczekać.

BTW:

Jak wszystko będzie w porządku dajcie info, thx z góry :D.

@EDIT

pozycja w koejece: ponad 20000.... omg.... musze tylko chwilke poczekać.... 30min....

No ziomek, podkusiłeś mnie.

Z ciekawości się wylogowałem żeby to sprawdzić, teraz żałuję xD.

h0s9.jpg

Opublikowano

pozycja w koejece: ponad 20000.... omg.... musze tylko chwilke poczekać.... 30min....

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Mi tam wszystko dobrze działa bez lagów bez problemu może macie słaby internet ??

Tak ... Wszyscy mamy słaby internet , ciągniemy od jednego dostawcy :)

graphic.png

Opublikowano

Mi tam wszystko dobrze działa bez lagów bez problemu może macie słaby internet ??

No chyba żartujesz... Wszystko ok, a tu nagle wszyscy dostają lagów, w tym samym momencie.

Dziwne :D.

To wina Riotu.

To teraz poproszę 200 RP w zamian za to :P.

@Edit

Up szybszy :D

Opublikowano

Ja lagi to już o 14~~ miałem, akurat xerathem rankeda kontra kassadin na midzie, 2/6/2, no ale cóż poradzić, riot stahp :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Odczekałem 20 min. Odpaliłem normala, wszyscy wybrali Na górze napis Przygotuj się zaraz rozpocznie.... i sie nie zaczna, a lol normalnie działa bo pisze na chacie z rusakami

Opublikowano

Wczoraj już były takie same problemy w godzinach wieczornych, z tym że np. mi nie pokazywało wysokiego pingu który był odczuwalny, normalnie miałem napisane ~55 pingu.

Opublikowano

Myślę, że ktoś może DDoS'ować LoL'a i serwery po prostu mogą być przeciążone :)) albo trwają prace :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

up ja mam nadal problem jak na eun jak i na eune 30 minut czekania w kolejce a nawet normalna rozgrywka nie chce zacząć

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...