Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wut ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to nie czysto ale wywaliło cały enemy team jak przegrywaliśmy :P

Dzięki serwerom riotu!! uratowały moją serię!!! :D

Opublikowano

tez tak mam ;d

serwer pelny lub oczekiwanie .... 10000 w kolejce ;d

jak doszlo do 1 miejsca w kolejce ... oczekiwanie 3 godziny WTF ? xD

a jak wkoncu wszedlem do gry ... mapa 3 vs 3 ja sam vs 3

ale znowu wywalilo ... na szczescie xD

Opublikowano

Ja nie mogę do gry wejść ;/ A i u mnie były takie myki ,że Fiora i Miss Fortun z mojej drużyny jako jedyne z całego meczu nie miały lagów nie wiem jakim cudem i na luzie poszły we 2 spuszować nexusa i inne i zaliczyło mi do wygranej rankeda ^^ PS: Oczekiwanie 2 dni o.O coś czuję ,że sobie dziś nie pogram...

Opublikowano

Przed chwilą grałem arama, u nas tylko soraka mogła grać, a przeciwny team grał w 5 :(. Mimo, że na początku byłem ja i brat, to cisnęliśmy ich, a potem nas zlagowało tak, że staliśmy na spawnie i nie mogliśmy się ruszyć, teraz, znowu bug rozpoczyna gre od 2 min :D.

82832231014459106085.png

Opublikowano

up 2 ale i tak nie zaliczy wam gry... nawet w historii nie bedzie jej xD

podobna sytuacje mialem dlatego narazie odpuscilem granie xD

Właśnie mi też tego arama zaliczyło do przegranych, ;c,.

82832231014459106085.png

Opublikowano

Mi nwm z jakiej paki nawet meczu rozpocząc nie moge, jak juz są wybrane postacie itp jest odliczanie to zatrzymuje sie na napisie 'przygotuj sie, rozgrywka zaraz sie rozpocznie' i tak od 10 minut stoi, to nie moj lag mogę pisac z teamem..

Opublikowano

up

tez tak miałem ... czekałem z 10 minut po wyborze bohatera...potem wyłączyłem lol-a , włączyłem ponownie ...po 20 minutach oczekiwania w kolejce ...i kolejnych 10 ... xD komunikat ze mecz się odbywa ...

odnowiłem połączenie i grałem sam przeciwko 3 .. ale (nie zaliczyło mi tego meczu,nawet w historii go nie mam ) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...