Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baton

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy nie orientujecie się jak nazywał się taki baton/wafelek taki gdzieś chyba 6-8cm mój tata kiedyś nie przywiózł z Ukrainy i bardzo mi smakowały a tata na Ukrainie nie był już od 5 lat i nie pamięta gdzie kupował i jak on wyglądał. Wiem że ten baton miał na okładce królika :D i były różne kolory podkładek niebieska, czerwona, itp.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Wnioskując po nazwie tematu myślałem, że chodzi Ci o taki baton teleskopowy żeby dresów z twojej szkoły stłuc xD

baton.jpg

Co do tematu to nie wiem, bo nigdy nie byłem na Ukrainie jak większość z użytkowników tego forum, a baton z królikiem na opakowaniu nic mi nie mówi.

Opublikowano

Skoro mineło już 5 lat to okładka mogła być zmieniona, a nawet przestano produkować ,,batona''.

Proponuje wpisać w google słowa klucz (baton, ukraina, królik) i szukać.

J7kTLRS.jpg?1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref Dodam że to był taki wafelek w opakowaniu były różne opakowania zielone,czerwone,pomaranczowe ale na każdym chyba był zając, nie kojarzy nikt nic ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Proponuję napisać na "Ukraińskim forum cukierniczym" lub coś tego typu. Raczej nikt tutaj nie zna takiego batona :/

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

naprawdę od roku szukasz tego batona? xD

od 5 lat:

Witam

Czy nie orientujecie się jak nazywał się taki baton/wafelek taki gdzieś chyba 6-8cm mój tata kiedyś nie przywiózł z Ukrainy i bardzo mi smakowały a tata na Ukrainie nie był już od 5 lat 

bez gif

Opublikowano

Pattern. niestety to nie to, i dodam że to raczej był taki wafelek.

To było coś takiego, były różne kolory opakowań każdy kolor miał inny smak.

363481407341337321311.png

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie jestem pewien ale to chyba te 2 ( chyba ) 

Ja też pamiętam te wafelki z Ukrainy, były smaczne ale nazwy nie pamiętam :P Fioletowe najlepsze!

Kiedy jadłeś te fafelki ? ;D

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...