Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS R] Która strona?

***Albercik***

Strona  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która strona?

• Uciekinier
      5
    • Glina
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niektórzy się zastanawiają ale pewnie większość wie, że [NFS:R] w tytule to Need for Speed: Rivals.

Co prawda NFS:R nie zagościł jeszcze na PC, ale teraz wolę zapytać Was o radę. Chodzi mi głównie o wybór strony w owej grze. Ale nie chodzi mi o odpowiedzi typu "Wybierz policję bo lepsza", tylko najlepiej by było uzasadnić swoją odpowiedź.

Mój problem polega na tym, że nie wiem, którą stronę wybrać - Uciekiniera, czy Policję. Chodzi mi o to, że po prostu jestem bardzo przywiązany do uciekania i zabawy z policją ale jest to trochę monotonne, bo powtarza się to w prawie każdym Need for Speed'zie. Z kolei policją mamy okazję być rzadko, ale boje się, że jak wybiorę gliny, to okaże się, że stracę sporo rzeczy, które są u uciekiniera i na odwrót, a z tego co wiem, to początkowej decyzji chyba nie da się cofnąć i resztę gry być po wybranej stronie. A może się da, tylko mi o tym nie wiadomo? Trochę mnie to rozdziera. Moglibyście pomóc mi w tym trudnym wyborze? To pytanie kieruję głównie do tych, którzy już grali na PS4, lub tych, którzy wiedzą o Rivals prawie wszystko :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dla mnie obie strony wydają się zrównane jeśli o to chodzi :(

Ale przed chwilą się dowiedziałem, że jednak da się zmienić stronę podczas rozgrywki bez tracenia postępu :D

@Edit

Więc ten temat zamieni się teraz w coś w stylu "którą stronę wolicie?" :D

Opublikowano

Chciałbym nagrywać serię na YouTube z NFS: Rivals i nie wiem, którą stronę najpierw, bo chciałbym najpierw przejść jedną stronę, a później drugą. Którą polecacie na sam początek?

Opublikowano

Chciałbym nagrywać serię na YouTube z NFS: Rivals i nie wiem, którą stronę najpierw, bo chciałbym najpierw przejść jedną stronę, a później drugą. Którą polecacie na sam początek?

Myślę że na początek najlepiej będzie przejść stronę uciekiniera.

Nauczysz się i dowiesz się więcej o grze, potem to wykonasz profesjonalnie jak stróże prawa. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...