Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi?

KurdeStraszne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj jak grałem to mialem ciagle 30/40/50 fps dzisiaj wchodze na lola i 20/30/40 jak jest 30/40 to yeb na 5 sek 5 fps pozniej 15 i znowu 30 i za minute znowu 5 i tak wkółko co to jest.... to już mnie powoli wkurwi.... wbijam w teamfight na 40 wychodze na 5 -_- O co chodzi!?

Opublikowano

To nie zależy od ciebie lecz od Riotu, ja też dziś mam lagi i się dziwię dlaczego bo zazwyczaj mój ping sięga 60. A dziś 100/120.

Opublikowano

Przeczyść kompa ccleanerem,przeskanuj czy nie masz wirusów i sprawdź swoje temperatury w AIDA64(czy przypadkiem nic się nie grzeje).

Opublikowano

Ten temat to kompletny troll..!!

Użytkownik napisał w tym

http://www.mpcforum.pl/topic/1085818-problem-what-the-fuck-fps/

temacie specyfikacje 'swojego' komputera i tu zaczynają sie komplikacje, ponieważ:

-płyta główna ma gniazdo procesora Socket G34 AMD, płyta ta nie ruszy jeżeli nie ma w niej włożonych 2 procesorów, identycznych procesorów

-procesor jest pod LGA 2011 Intel'a,

-zasilacz jest 2x300=600W, a takie 0.6KW nie wystarczy na ten procesor i na grafikę jaką tam wsadził

-Gigabyte GeForce GTX TITAN - typowa grafika do renderingu wepchana pod procesor jak i płyte serwerową.

Jeżeli w tym temacie mówimy o komputerze wyżej opisanym, to nie ma sensu dalej tego ciągnąć ...

Jeżeli mówimy o jakimś innym, to podaj PRAWDZIWĄ specyfikacje komputera na którym występują wahania fps.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Miałem podobny problem wyłącz w interfejsie gry niepotrzebny badziewia typu błyskanie ekranu podczas otrzymywania obrażeń i td. Zostaw tylko to co jest najważniejsze to daje bardzo dużo ponieważ miałem identyczny problem :) Jeżeli masz tak zawsze to powinno pomóc jeżeli dzisiaj to raczej zależy od Riotu bo sobie w ch*a lecą . Daj znać czy pomogło .

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...