Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ze skrzyniami

Azor1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z skrzyniami mam swoj serwer minecraft freebuild i /warp parkour za przejscie parkoura dostaje sie 3 diaxy ze skrzyni (plugin TreasureChest) tylko jest problem gracze jej nie moga otwierac wpisywalem juz /rg flag parkour chest-access allow i dalej nic pomocy dam +++++

Opublikowano

Witam! To jest proste i logiczne. Masz skrzynkę i masz siekierę do zaznaczania regionów. Zaznaczasz jeden punkt na jednym końcu skrzyni i drugi na drugim końcu skrzyni i piszesz najpierw /region define skrzynka-parkour potem /region flag skrzynka-parkour build allow

wTMfLGZ.png

Opublikowano

A parcour nie leży przypadkiem również na cubie od spawnu?

piszesz komendę /rg setparent spawn parcour (czy jak tam masz) a jak nie mogą dalej jej otwierać, to /rg flag parcour chest-access allow

http://www.mpcforum.pl/topic/1083175-plugin-treasurechest-itemy-respiace-sie-w-skrzynce/ Masz poradnik na temat pluginu TreasureChest i dodaj ten permissions, co tam jest.

@up głupoty piszesz. Jak nie umiesz pomóc, to nie nabijaj sobie postów. Tą komendą każdy gracz mógł by niszczyć tą skrzynkę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@UP KichaMCPL Plugin TreasureChest uniemożliwia zniszczenie skrzyni... Ja tak zrobiłem na moim serwerze i działało.

W sumie racja, ale jak coś źle zaznaczone, to w skrzynce jest nagroda i po skrzynce. W każdym bądź razie nie trzeba ustawiać możliwości budowania.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...