Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Montana

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z WarRock Monata a polega on na tym że gdy wpisze passy chcę się zalogować klikam na serwer i wyskakuje mi tabliczka:

O co chodzi??? :O

post-86537-0-12862300-1384630973.png

Opublikowano

Mają za słabe serwery, zarabiać za bardzo nie mogę, choć odnieśli by sukces, hmm.

Musisz po prostu poczekać i pograć w porach nocnych bądź rannych!! :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam właściwie taki problem, a głównie:

Odpalam launchera klikam start game czy co tam jest i po tej czynności powinien wyskoczyć hack shield a nie wyskakuje nic i nie mogę wejść i nie wiem co robić . Często tak się dzieje, kumple też tak mają. Ale widzę, że na serwerze grają bo online są i kille rosną.

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Mam właściwie taki problem, a głównie:

Odpalam launchera klikam start game czy co tam jest i po tej czynności powinien wyskoczyć hack shield a nie wyskakuje nic i nie mogę wejść i nie wiem co robić . Często tak się dzieje, kumple też tak mają. Ale widzę, że na serwerze grają bo online są i kille rosną.

Wylacz antywirusa i zapore, zrob check files.

Opublikowano

pomogło ale czasami mam tak, że loguję się i wchodzę na serwer ale nie wyświetla mi tych CQC BG i A.I . Też tak masz Wed?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

a chyba, że :). Wed i jak obczaiłeś jak obejść na mercenary ? wszedłem na konto kolegi i chyba bana dostałem :OxD

spróbuj teraz , mi juz odblokowali ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...