Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupione ACC

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem dawno temu konto ,poniewaz sprzedałem moje wszystkie account no i mam pytanie ,jak kupiłem te konto mam już je z 4/5 miechów , ziomek może je jeszcze odzyskać ,czy już nie zabardzo ?:

kxAyLut.png

Opublikowano

" Kup konto, zrob zdjecie dywizji wbite przez kogos innego i pochwal sie w sygnaturze Platinum" - MPC pathetic kids logic.

+ jeszcze bezczelnie napisze "moja dywizja" -.-

Opublikowano

O, mam chetke sobie kogos strollowac wiec dziekuje za podanie nicku.

Zaraz wejde w zakladke support i wysle ticket do riotowców ze konto o nicku flomax(+ Im not Enghet) zostalo kupione, oni sobie dojdą w odpowiedni sposob co jak i gdzie :) Have fun.

Opublikowano

Moj kumpel kupił na allegro nowe konto z bronzem V, po kilku miesiacach wbił golda i właściciel odzyskał summonera i dupa :D

Teraz zrobił własne konto i wbija od nowa. Tak więc nie opłaca się kupywać jakiegokolwiek konta z allego.

snikersproject1.png
Opublikowano

Ehh do zamknięcia .

A panu @Kusiuv2 dziękujemy . Wiem ,że masz ból dupy bo siedzisz w 1ebanym bronze ,ale kurde nie zazdrość ,bo widzę ,że chcesz mnie udupić a riot gówno zrobi . Może słyszałeś o kamruzie tak samo było ,ale ziomek dał mu te konto ,żeby grał ( sharing jak i sprzedaż są zabronione ) I ziomek który dał kamruzowi konto dostał ostrzeżenie ,czyli ja też dostane . Ehh ,coraz więcej pojebanych ludzi na tym świecie .

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...