Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Na kody triale xbox live gold z pokera

babiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy nie będę sie tutaj zbyt mocno rozpisywał tylko skleje kilka rzeczy w całość a więc tak

Wchodzimy na stronę:

https://www.ruffleswsop.com/app/Default.aspx?DOB=1973%2f02%2f17+00%3a00%3a00&Micro=1&fromfb=
Uzupełniamy dane: Phone number: 718-365-2502, Zip code:10458, Code:549125618, time: 10:58

Jeśli numer nie będzie działał to można zwiększać ostatnią cyfrę o 1 w górę:

718-365-2502, 718-365-2503, 718-365-2504 itp. itd.

Dla tych co mają problem z numerem telefonu:

http://childcarecenter.us/new_york_homecare/10458_zipcode

w nicku wpisujemy własny wymyślony np. sunia48, kartofel25

E-mail najlepiej aby to był g-mail sam z niego korzystam. Wpisujemy nasz g-mail np. [email protected]

wpisujemy captche, nie bierzemy Check here if you are a current Xbox Live Gold Member bo nie dostaniecie kodu i klikamy dalej czy co tam jest

teraz wchodzimy na nasz e-mail wybieramy więcej i nowa wiadomość powinna być w spamie

bierzemy aby wyświetlało obrazki i klikamy zdjęcie albo link nie pamiętam co to jest

kolejny raz wpisujemy nasz nick i e-mail oraz zip klikamy kontynuuj i nasz kod zostanie wysłany na e-mail

Aby wygenerować takich kodów więcej po prostu dodajemy kropkę w naszym e-mailu np. [email protected], [email protected]

Kody można generować do 31 grudnia tego roku

Kody najprawdopodobniej nie wygasną nawet jeśli z nich skorzystacie za 2 lata

Przed chwilą skorzystałem z jednoego z kodów to z tego co się nie myle wyszło że mam kod na 14 dni

Za wszelkie błędy interpunkcyjne językowe i ortograficzne przepraszam

Poradnik napisany przeze mnie

Jeśli chcesz go skopiować to fajnie by było jak byś do mnie napisał ale jeśli nie no to nie będę ganiał nikogo o to

Miło by było jak byście podesłali ze 2 kody

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

No wszystko ok :D

Nareszcie jakiś dobry poradnik =)

Możesz dodać dla mniej ogarniętych osób, żeby nie zaznaczały "Check here if you are a current Xbox Live Gold Member." bo oczywiście nie dostaną kodu : )

Opublikowano

Nie działa
Próbowałem na dwóch róznych IP, zmienionym i moim.

Na dwóch różnych kontach facebook.
Iiii wszędzie:

Używanie aplikacji "Ruffles - World Series of Poker" zostało ograniczone.
Opublikowano

Wyskakuje mi Używanie aplikacji "Ruffles - World Series of Poker" zostało ograniczone.

:(

Może już korzystałeś z tej strony kilka razy jednego dnia i dlatego

U mnie wszystko działa

Opublikowano

No właśnie chodzi o to że ja ani razu nie skorzystałem :P

@Edit

Down

Też używam Google Chrome i nic spróbowałem inną przeglądarką efekt ten sam.

Opublikowano

No właśnie chodzi o to że ja ani razu nie skorzystałem :P

Spróbój na innej przeglądarce

Ja np. korzystam z google chrome i u mnie bez zarzutu

Opublikowano

Mam ten sam problem co wiekszosc osob czyli "Używanie aplikacji "Ruffles - World Series of Poker" zostało ograniczone." Ehh a myslalem ze sobie pogram w ten weekend :/

K4milo%20PL.png

Opublikowano

niestety chyba narazie to nie będzie działać
We’ve gotten such an amazing response from all you card sharks out there that we’ve temporarily run out of chips. But don’t worry! Your code is still good, and our bank will be full again soon. Please check back later to score your free prize!

Nie znam sie zbytnio na angielskim więc niech ktoś inny to przetłumaczy

PS: Linku nie zmieniałem on sam sie zmienił
Macie link ktory teraz wyskakuje

https://www.ruffleswsop.com/app/Paused.aspx

Opublikowano

A moge to wygenerowac i dopiero np za 2miechy to uzyc?

Prawdopodobnie kody nie mają daty ważności.

Jedynie w regulaminie pisze, że ta promocja konczy sie 30 grudnia.

Opublikowano

Witajcie wszyscy nie będę sie tutaj zbyt mocno rozpisywał tylko skleje kilka rzeczy w całość a więc tak

Wchodzimy na stronę:

https://www.ruffleswsop.com/app/Default.aspx?DOB=1973%2f02%2f17+00%3a00%3a00&Micro=1&fromfb=
Uzupełniamy dane: Phone number: 718-365-2502, Zip code:10458, Code:549125618, time: 10:58

Jeśli numer nie będzie działał to można zwiększać ostatnią cyfrę o 1 w górę:

718-365-2502, 718-365-2503, 718-365-2504 itp. itd.

Dla tych co mają problem z numerem telefonu:

http://childcarecenter.us/new_york_homecare/10458_zipcode

w nicku wpisujemy własny wymyślony np. sunia48, kartofel25

E-mail najlepiej aby to był g-mail sam z niego korzystam. Wpisujemy nasz g-mail np. [email protected]

wpisujemy captche, nie bierzemy Check here if you are a current Xbox Live Gold Member bo nie dostaniecie kodu i klikamy dalej czy co tam jest

teraz wchodzimy na nasz e-mail wybieramy więcej i nowa wiadomość powinna być w spamie

bierzemy aby wyświetlało obrazki i klikamy zdjęcie albo link nie pamiętam co to jest

kolejny raz wpisujemy nasz nick i e-mail oraz zip klikamy kontynuuj i nasz kod zostanie wysłany na e-mail

Aby wygenerować takich kodów więcej po prostu dodajemy kropkę w naszym e-mailu np. [email protected], [email protected]

Kody można generować do 31 grudnia tego roku

Kody najprawdopodobniej nie wygasną nawet jeśli z nich skorzystacie za 2 lata

Przed chwilą skorzystałem z jednoego z kodów to z tego co się nie myle wyszło że mam kod na 14 dni

Za wszelkie błędy interpunkcyjne językowe i ortograficzne przepraszam

Poradnik napisany przeze mnie

Jeśli chcesz go skopiować to fajnie by było jak byś do mnie napisał ale jeśli nie no to nie będę ganiał nikogo o to

Miło by było jak byście podesłali ze 2 kody

Bezczelnie śćiągnięte z xboxforum...

Opublikowano

Znajdź mi taki poradnik gdzie masz prawie słowo w słowo napisane tak jak ja na xbox forum i dopiero mów że ściągnięte z xboxforum

Tak to prawda opierałem się troche na tym co napisali ale nie "rżnięte na bezczela" tak jak ty uważasz

Opublikowano

Znajdź mi taki poradnik gdzie masz prawie słowo w słowo napisane tak jak ja na xbox forum i dopiero mów że ściągnięte z xboxforum

Tak to prawda opierałem się troche na tym co napisali ale nie "rżnięte na bezczela" tak jak ty uważasz

Część twojego poradnika to kopiuj wklej z xboxforum :p

Ale 3/4 napisałeś sam swoimi słowami, dlatego temat jest jak najbardziej zgodny z regulaminem itd :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...