Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobra giera mmo!

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie szukam najlepszej giery mmo

odpadają

lol

dota

heroes of newreth

smite

metin2

rise of metin

runes of magic

itp

Opublikowano

neverwinter nie

tibia hahaahah może w 2003 bym w to zagrał ale nie tera

wow płatny wow

dalej

Opublikowano

Marvel Heroes. Gram od wczoraj i muszę powiedzieć, że gra jest mega. :-)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Polecam Ci Guild Wars 2, w którego gram ze znajomymi od premiery. Wprawdzie trzeba kupić egzemplarz, ale są to relatywnie niewielkie pieniądze jak na prawdziwe MMO, bo abonamentu brak ;)

Tutaj machnąłem zachęcający filmik.

Opublikowano

Co do WoWa, to są jeszcze darmowe privy. Ale problem w tym, że jedne działają bardzo dobrze, tylko mają w administracji idiotów często. A druga połowa serwerów pobugowana jest mocno, a gra i tak na nich mnóstwo ludzi. Przykładami niech będą dwa serwery na Cataclysm.

Atlantiss - Cud miód technicznie. Ale w administracja dno po części i max 600 graczy gra.

MoltenWoW - Dno technicznie. Ale administracja ogarnięta i gra po 3000 ludzi na każdym z realmów. Nawet na WOTLK.

Opublikowano

Polecam Ci Guild Wars 2, w którego gram ze znajomymi od premiery. Wprawdzie trzeba kupić egzemplarz, ale są to relatywnie niewielkie pieniądze jak na prawdziwe MMO, bo abonamentu brak ;)

Tutaj machnąłem zachęcający filmik.

ile trzeba za to zapłacić i ile waży klient?

Co do WoWa, to są jeszcze darmowe privy. Ale problem w tym, że jedne działają bardzo dobrze, tylko mają w administracji idiotów często. A druga połowa serwerów pobugowana jest mocno, a gra i tak na nich mnóstwo ludzi. Przykładami niech będą dwa serwery na Cataclysm.

Atlantiss - Cud miód technicznie. Ale w administracja dno po części i max 600 graczy gra.

MoltenWoW - Dno technicznie. Ale administracja ogarnięta i gra po 3000 ludzi na każdym z realmów. Nawet na WOTLK.

ale WoW waży 25 gb, w chuj dużo

Opublikowano

ile trzeba za to zapłacić i ile waży klient?

ale WoW waży 25 gb, w chuj dużo

U mnie klient CATA waży 17GB, to mniej w porównaniu z WOTLK, bo WOTLK z patchami potrafił ważyć nawet 20GB. ;/

Opublikowano

Klient GW 2 to jakieś 25 gb, a kosztuje około 120 zł. W tej cenie dostajesz jednak pełnoprawne, aktualizowane co 2 tygodnie MMO - bez abonamentu. Warto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...