Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam Pluginów !

bareks97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginów, niestety nie znam większości nazw z nich, a zanim znalazłbym je w internecie minęłoby pewnie sporo czasu ... :(
Więc tak, nie jestem pewny czy wszystkie takowe pluginy istnieją, dlatego jeśli ktoś jakieś zna będę bardzo wdzięczny za podanie nazw, pozdrawiam

1.Plugin dodający do gry NPC i możliwość handlowania z nimi,tzn. oni sprzedają np mięso lub my (gracze) możemy im coś sprzedać
2.Plugin dodający walutę do gry czyli np /money

3.Plugin pozwalający decydować jakie moby mają występować na serwie,tzn. np nie ma być creeperów, a mają być tylko pająki itp

4.Plugin dodający rejestracje

5.Plugin dodający wodę,tzn. gracz musi co jakiś czas napić się wody, bo inaczej umrze

6.Plugin dzięki któremu gracz nie będzie mógł niszczyć żadnych bloków

7.Plugin dodający komendę /spawn i /warp

8.Plugin pozwalający przedmioty,np miksturki - łączyć,tzn. zamiast pięciu miksturek które zajmują nam w ekwipunku 5 miejsc,możemy je złączyć i będą zajmowały tylko jedno miejsce

9.Plugin dzięki któremu wyznaczę teren pvp i teren spawnu,na którym pvp będzie wyłączone

10.Plugin dzięki któremu lvl gracza nie będzie spadał nawet po śmierci, tzn przykładowy gracz ma 23lv, zabije go zombie i gdy się odrodzi wciąż ma swój poziom, czyli 23
10.Plugin dzięki któremu gracz po śmierci nie straci ekwipunku,tzn zabije go mob, a on mimo to będzie miał swój ekwipunek na sobie

11.Plugin którym zaznaczę koniec mapy,tzn np moja mapa ma mieć np 2000x2000 i chcę aby gracze nie mogli dalej przejść,taka niewidzialna ściana.

12.Plugin dodający sklepy graczy

13.Plugin blokujący xraya, nodusa, itp

14.Plugin dzięki któremu wyznaczę resp różnych mobów, tzn np w obszarze tym i tym respić mają się tylko zombie,a w tym i tym tylko pająki itp.

15.Plugin dzięki któremu gracze będą się respić w wyznaczonym przeze mnie punkcie

16.Plugin dodający skrzynki z przedmiotami,tzn gracz spaceruje po mapie, znajduje jakąś skrzynke, w niej jakieś fajne itemki, np diamentowy miecz i po zabraniu itemków, skrzynia zostaje pusta. Chodzi mi o to że działałoby to na każdego gracza tzn. gracz nr1 przyszedł i zabrał itemki ze skrzynki i dla niego jest ona pusta, natomiast gracz nr2 dopiero do tej skrzynki doszedł i dla niego były w tej skrzyni itemki i mógł je wziąć.(nie wiem czy dobrze wyjaśniłem mam nadzieję,że tak :/ )

17.Plugin dodający komendę np /rank czyli pokazujący przykładowo 5-10 graczy z największą liczbą zabitych mobów, lub nawyższym poziomem doświadczenia

Dziękuję wszystkim którzy udzielą sensownych odpowiedzi, jeśli znacie któreś z tych pluginów proszę o napisanie komentarza z numerem np
nazwy pluginów i podanie numeru który napisałem powyżej czyli:

1. plugin eneh

15.plugin gehek

16.plugin futer

itp

Daje plusy i wszystko co chcecie ;D

POZDRAWIAM

P.S

nie wiem czy wszystkie w/w pluginy istnieją

Opublikowano

1. Citizens

2. Essentials (Wszystko co będzie w Essentials.zip oprócz EssentialsAntiBuild)

3. Nwm

4. AuthMe, xAuth

5. Nwm

6. WorldGuard i WorldEdit (muszą być razem)

7. Essentials (Wszystko co będzie w Essentials.zip oprócz EssentialsAntiBuild)

8. Nwm

9. WorldGuard (to jest flaga)

10. Nwm

10. Nwm

11. WorldGurad, wpisujesz /tp x y z czyli /tp 2000 60 2000 zaznaczasz 1 punkt potem /tp -2000 60 -2000 i drugi punkt potem wpisujesz //walls 7 240

12. ChestShop

13. NoCheatPlus (na nodusa itp), a na xraya to OtherDrops (rudy z stone)

14. Nwm

15. Wpisujesz po prostu /setspawn i po śmierci się tam respią. (Musisz mieć Essentials)

16. Wiem o co Ci chodzi, ale nie pamiętam nazwy pluginu.

17. Można w skrypt, lub ScoreBoardStats

To tyle ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dzięki chłopie :D

jeśli ktoś zna jeszcze pluginy których nie podał kolega wyżej proszę o napisanie w komentarzu,będę bardzo wdzięczny ;)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...