Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Let's Play League of Legends Garen - #003 PL

Gość Vastiar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Grałem dzisiaj rundę Garenem na TOPie. To już mój trzeci odcinek z serii "Let's Play League of Legends". Chciałbym się z Wami podzielić tą grą.
Mam zamiar rozreklamować kanał i będę starał się jak najczęściej wstawiać filmy z takich gier jak League of Legends, Metin2 oraz Counter Strike. Aby otrzymywać więcej moich filmów zasubskrybuj mnie.

http://www.youtube.com/watch?v=jd5TummawtU&feature=youtu.be

Pozdrawiam!
Opublikowano

Nie rozumiem po co ludzie z silvera IV-Bronze , kręca na youtube . Dla mnie to jest po prostu chore ,że unskileddy sobie nagrywają na YT i nic nie wznoszą . Obejrzałem 5 min grałeś garenem ominołeś z 13293-2193-912 creepów ,bo nie chciało Ci się wbic na riven ,a jak goniłeś za teemo to ku** ,czemu q i ulti nie puściłeś ..

kxAyLut.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co ludzie z silvera IV-Bronze , kręca na youtube . Dla mnie to jest po prostu chore ,że unskileddy sobie nagrywają na YT i nic nie wznoszą . Obejrzałem 5 min grałeś garenem ominołeś z 13293-2193-912 creepów ,bo nie chciało Ci się wbic na riven ,a jak goniłeś za teemo to ku** ,czemu q i ulti nie puściłeś ..

Nie rozumiem o co Ci chodzi. Dywizja nie oznacza jak kto gra. No dobra, większości przypadków tak, ale to nie znaczy, że każdy silver jest słaby. Gram garenem nie wiem, może 5 raz ale akali gram znacznie lepiej. To, że masz Platinum nie znaczy, że jestes boski. Gold I czasami widze jak gra to normalnie za głowę się łapię i dziwię się, jak on Golda dobił. Możemy zagrać 1 vs 1 jak chcesz. Taki meczyk dla porównania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...