Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Waithack na PL.

zimne15973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn powiem jaki ja mam problem, mi dziala wait hack jak wjebe wait hacka do metina ze starym hs'em i kmr modem ktory byl instalowany 2-3dni temu jednak funkcje tego kmr mode mi nie dzialaja. Za to zuptaduje metina i jeszcze raz zainstaluje kmr i wait hacka wtedy mi nie dziala wait hack ale kmr dziala normalnie. Nie wiem co juz robic i tez sie podpinam.

sstwc.jpg

Opublikowano

mozliwość jest na pewno, sam widziałem dzisiaj ninje z waithackiem (na 2 lvlu ginęła co chwilę bo między wilkami zabłąkały jej się głodne szare alfa :p) jeśli ktoś wie jak i co byłbym wdzięczny za podzielenie się wiedzą :p

Opublikowano

A więc tak mi działa wszystko, wystarczy zainstalować metina na nowo potem kamermoda i na końcu waithacka po czym wchodzimy do gry wpisujemy komende /antyfly i wychodzimy z gry. Teraz możemy wejść ponownie i cieszyć się wskakującym lvl'em :D

Opublikowano

A więc tak mi działa wszystko, wystarczy zainstalować metina na nowo potem kamermoda i na końcu waithacka po czym wchodzimy do gry wpisujemy komende /antyfly i wychodzimy z gry. Teraz możemy wejść ponownie i cieszyć się wskakującym lvl'em :D

cóż :p ja jestem zupełniezielony jeśli chodzi o te klocki, tak więc zapytam - o jakim waithacku mowa tutaj? o tym? http://www.mpcforum.pl/topic/671431-dl-wait-hack-by-xtymekx/ jesli o innnym proszę o link :p (bo z tym mi coś nie chce działać)

Opublikowano

Czy może ktoś dać dokładną instrukcję co zrobić żeby waithack zadziałał? :) Zrobiłem tak: Pobrałem metin2, zaktualizowałem, zainstalowałem metin2mod potem z metin2mod pobranego waithacka wrzuciłem do folderu z grą (nic się nie pokryło - tak ma być?) No i nic, nawet to antifly nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...