Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pingwin Pack 3 - Windows 8... Malutki problemik

ZgredzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam mały prolem z PP3. Wszystko zainstalowałem poprawnie... lecz gdy próbuję włączyć konsole tej ''Modyfikacji'' Pojawia sie ona na ułamek sekundy po czym szybko znika ;) Z góry mówię że mój system operacyjny to Windows 8. No i hej czekam na pomoc ;). Pierwsyz raz sie bawie z tego typu rzeczami wiec uprzejmie pytam.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam ten sam problem nawet jak odpalam przez administratora Pomocy.

Jeśli masz Windows 7 to prawdopodobnie masz 32 bitową wersje Javy i musisz zainstalować 64. Ja tak miałem, zainstalowałem 64 i wszystko było ok.

Opublikowano

ja mam Win 8 spróbuję i dam znać.

No to tak pomogło ale włącza mi się konsola ale nie mam tego do wybrania ile ram i premium i non-premium i jak się załącza to bezpośrednio do logowania.

Opublikowano

ja mam Win 8 spróbuję i dam znać.

No to tak pomogło ale włącza mi się konsola ale nie mam tego do wybrania ile ram i premium i non-premium i jak się załącza to bezpośrednio do logowania.

W pingwinPack 3 nie ma czy jest tryb no premium czy premium po prostu uruchamiasz czekasz chwile a potem ci sie wlancza magic luancher !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...