Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Relacja MSI Kielce

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie wróciłem z turnieju lola, organizowanego przez firmę MSI i X-KOM. Sklep komputerowy X-KOM w ramach otwarcia w galerii echo próbował zorganizować turniej. Niestety nie powiodło się. Laptopy gamingowe dotarły dzisiaj rano, co idzie za tym, że wszystko było robione godzinę przed turniejem. Turniej miał być 5v5, skończył się na 3v3. 3v3 nie wyszło, ponieważ internet nie utrzymywał takiej sieci, a laptopy niestety były jeszcze nie skonfigurowane. Były to laptopy serii MSI GE60. Na jednym z tych laptopów internet explorer nie działał. Turniej został przełożony, a w ramach zadość uczynienia będą większe nagrody i jakieś tam upominki. Nowej daty nie znamy. Udało się jednak zagrać przez 5 minut jeden mecz. Ludzie, którzy mieli dywizje bronze I, silver III i gold V, wygrywali z platynami i diamondem. To o czymś świadczy. Komputerów nikt nie pilnował, nie byłem zapisany do turnieju, a po pogadaniu z jednym z graczy pozwolili mi wejść na swoje konto, oczywiście napisałem do vanosha ^^(Pozdrawiam Cię hejterze)

05wZ6Gv.jpg

Poznałem bardzo miłe osoby i mimo, że turniej się nie odbył i tak było fajnie. Szkoda jedynie, że nikt tego nie pilnował i ludzie po zabierali podkładki(cygany). Niczym nie bylo to zabezpieczone przed kradzieżą.

Jeszcze jedno zdjęcie na którym widać cały stół jak to wyglądało.

26ByzCM.jpg

Słuchawki nie wyciszały :D. Przeciwnik z łatwością mógł podsłuchiwać. No niestety. Nic więcej ciekawego się nie wydarzyło.

Pozdrawiam :D

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Fail roku ? xD

To cieszę się że jak łodzi na festiwalu komiksu i gier były zawody to wszystko poszło w miarę sprawnie.

No niestety, fail był gruby :D.

Za tydzień 2 może się uda ^^

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Byłem tam między 12 a 13 z kumplem, organizacja to był żart, jak na laptopach nie było ani LoLa ani TSa. Jedyny plus tego to to, że mam do echo 10 min z buta.

Opublikowano

Byłem tam.

Przyznam, że wielki fail.

W regulaminie było napisane, że gra pierwsze 8 teamów. Co się okazało?

Było losowanie wśród 200 zgłoszonych teamów.

Ekipa 5 osób nie potrafiła ogarnąć błędu w jednym laptopie.

Komentator, który nie potrafił się wypowiedzieć.

Nagroda za 3 miejsce lepsza niż za 2.

Internet niestabilny, organizatorzy nieodpowiedzialni, a technicy imprezy fatalni.

Dostałbym się tam, gdyby wzięli pierwsze 8 teamów(tak jak było w regulaminie). Oczywiście losowanie teamów odbyło się wbrew regulaminowi, którego sami ustalili.

Ogólnie to fail roku tego typu imprezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...