Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co robic po wbiciu 90 ?

Sm0kV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę śmieszne macie te pytania ^^ Gra w wowa ogólnie zaczyna się od maksymalnego poziomu aktualnie 90, po osiągnięciu go odblokowują Ci się w PvE Raidy[10][25][Flexible], Dungeony[???], Scenario[???] oraz w PvP Areny i Battle Groundy, Oczywiście gra nie polega na zabijaniu bossów bądź natrętnych graczy^^ Wow także ma system osiągnięć których jest z 2500 (+ ktore nie daja punktow) i zdobycie ich wszystkich jest prawie niemożliwe :P Możesz również zarabiać gold na profesjach i w nastepnym dodatku rozbuudowac garnizon

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Korzystaj póki możesz z aren, bo wraz z Warlords Of Draenor. System aren przejdzie przebudowę, i blizzard chce zmusić graczy do grindowania aren.

A na teraz, możesz porobić questy. Daily w Timeless Isle, Poraidować Siege Of Orgrimmar w Raid Finderze lub Flexible Raids. Masz też opcje battle petów, scenario czy achievy. Możesz pomęczyć się o bardzo rzadkie mounty, ale to kupy czasu trzeba. Podobno Feniks z Kael'Thasa w The Eye leci raz na rok komuś.

@Taptak.

To jest ukryta treść, proszę

Ten gracz, ma wszystkie praktycznie achievmenty. Bierz pod uwagę zwłaszcza FoSy. :D