Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kariera

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grałem dziś trochę na trybie kariery , i zauważyłem że nie którzy zawodnicy mają obok sb strzałki (w składzie po meczu) . Podejrzewam że chodzi tu o morale ale nie jestem pewien . Jakieś sugestie?

Opublikowano

Jeżeli zawodnik ma strzałkę do góry to znaczy, że się rozwija i jego poziom wzrasta.

Jeżeli w dół to na odwrót.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To jest wskaźnik formy zawodnika. Jeżeli jest skierowana w dół to zawodnik gra słabiej niż wskazuje na to jego overall. Jeżeli w góre to analogicznie.

Forma pogarsza się w zależności od tego czy zawodnikowi udaje się strzelać, dryblować, etc, jeżeli dobrze grasz składem to często będzie miał dobrą forme, ale gdy będziesz grał słabiej i przegrywał/nie strzelał bramek, to zacznie im forma spadać.

Porada od gracza :D :

:Dla osoby z niską formą najlepsze wyjście to odstawić go na 2-3 mecze na ławkę, i wpuszczać go na koniec, to dużo nie popsuje i forma skoczy.:

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...