Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Święta

pawlosi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem sobie zrobić mały prezent, kupić za 50 zł paysafe card i zakupić fundsy. W Bf długo nie gram stąd moje pytanie, jakie promocje neispodzianki mogą nas czekać od EA. Więcej funds? Pakiety? M145? Ma ktoś wtyki?

Opublikowano

Pamietacie moze bardzo bardzo dawno temu (jesli nie pomylilem gry) byly takie karty chyba ich bylo 7

i dziennie mozna bylo odblokowac 1 karte a tam byly kody do roznych gier z bonusami expa bronie i jakies gadżety.

Pamietam ze cos bylo do battlefield4free

Opublikowano

Pamietacie moze bardzo bardzo dawno temu (jesli nie pomylilem gry) byly takie karty chyba ich bylo 7

i dziennie mozna bylo odblokowac 1 karte a tam byly kody do roznych gier z bonusami expa bronie i jakies gadżety.

Pamietam ze cos bylo do battlefield4free

To były kody zniżkowe w kalendarzu adwentowym :D

i to nie do bfp4f, a Origina.

A na święta możesz dostać obietnicę, że wprowadzą nową mapkę, coś a'la Tuska :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

suras to nie byly kody znizkowe

juz sobie przypomnialem w 1 karcie bylo ubranko na kilka dni i exp (ale sie nie zalapalem bo przespalem ten dzien) i cos jeszcze a chyba na 6 dzien czy 7 bylo 3000 F do bf4f

pamietam bo te 3k funds trzymalem kilka miesiecy :D

Opublikowano

suras to nie byly kody znizkowe

juz sobie przypomnialem w 1 karcie bylo ubranko na kilka dni i exp (ale sie nie zalapalem bo przespalem ten dzien) i cos jeszcze a chyba na 6 dzien czy 7 bylo 3000 F do bf4f

pamietam bo te 3k funds trzymalem kilka miesiecy :D

Możliwe, ale wiem, że na Originie też były promocje typu bf3 70% taniej ^^

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...