Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze zmianą hasła

rawwwwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam następujący problem gdy chce się zalogować na moję konto, widzę komunikat, że ze względów bezpieczeństwa powinienem zmienić hasło, odsyłają mnie na swoją stronę gdzie mam się zalogować, jednak nie mogę tego uczynić, ponieważ nie ustaliłem jeszcze nazwy przywoływacza (o.0). Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Izaak

Opublikowano

W takim razie zrób nowe konto, skoro nie ustaliłeś nazwy konta-nick nie będzie zajęty.

z całym szacunkiem ale co to za rada? Jak bym chciał zrobić nowe konto to uwierzmi zrobiłbym ale to ma 700+ wins, runy i wszystkie championy. Ponawiam prośbę o pomoc

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to logujemy się za pomocą "Nazwy użytkownika", natomiast "Nazwa przywoływacza" ustalana jest już w grze (po zalogowaniu).

Opublikowano

A na górze,na stronie wybrałeś dobry region,jak to nie wybrałeś nazwy przywołwycza?Opisz więcej swój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...