Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zakupic coinsy z tej strony?

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierasz walutę Euro, a potem klikasz BUY. No i wypełniasz formularz. Płatnośc odbywa się przez PayPal.

Tu masz spolszczony formularz przez Google.

http://translate.google.pl/translate?sl=en&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.fifa-coin.com%2Fgold%2Fbuy.html%3Fgame%3D0L%26server%3D0L00%26product%3DCD41WUNYTKRLF26O2KGO%26price%3D2.91%26CoinBuyBtn%3D&act=url

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ludzie sprzedajacy coinsy na allegro mowia, ze takie strony maja trainerowane coinsy i strace za to konto origin.

Po czym mam sprawdzic czy to jest train , czy oni tylko chca mnie zachecic do nich?

Czy moze lepiej poczekac az cena spadnie , czy mi sie to po prostu nie oplaci? Bo czekac nie lubie ;p zalezy jak bardzo taniej bedzie.. ze teraz dam 50 zl i mam 300 k to wtedy bede miec milion to wole poczekac.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Hahahaha, Ci sami ludzie z allegro kupują z takich stron jak ta i potem sprzedają na naszym polskim allegro...

Ja w tym sklepie kupiłem już ponad 2mln, tylko jeżeli chcesz kupić powyżej 600k to trzeba wysłać im na maila zdjęcie (sweet focie) przy twarzy z dowodem, to jest tak jakby takie potwierdzenie, danych z paypal.

Tak czy siak polecam. Jednak nie teraz ponieważ ceny są masakrycznie drogie, radze poczekać.

Co do ceny to jak były najtańsze 1mln kosztował ok 70zł. Ja zacząłem na tej stronie kupować jak jeszcze na allegro chodziły po 19zł za 100k, to na tej stronie były już za 10zł za 100k, więc różnica była ogromna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...