Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kumple nie mogą wejsc na serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dokładniej mam pliki od niesmialego i dalem koledze calego metka (klienta) z launcherem, i jest ze mną na hamachi, zapora wyłączona i nie moze tez wejsc na strone ;/ co robic?

Opublikowano

Serwer hamachi tak.?

Kolega w root'ach ma IP z normalną końcówką ???

Na stronę jak chcę wejść to wpisuje IP z normalną końcówką.

IP z końcówką .100 jest tylko dla Ciebie twój kolega musi mieć IP z normalną końcówką.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Tak, z normalną końcówką i dalej to samo ;/ Porty włączone. Jak wpisuje strone z normalną koncówką to sie niby zaladowalo ale jest biale tlo, a z koncowką 100 jest napisane: "przekroczono limit oczekiwania"

Aha. I czy da sie zrobic tak, że robie spolszczenie, wrzucam do metka z 2008 roku? Bo ja tak zrobiłem wlaczam i ciagle pisze Zostaniesz polaczany z serwerem, ale nie ma zadnego bledu.

Opublikowano

Tak, z normalną końcówką i dalej to samo ;/ Porty włączone. Jak wpisuje strone z normalną koncówką to sie niby zaladowalo ale jest biale tlo, a z koncowką 100 jest napisane: "przekroczono limit oczekiwania"

Aha. I czy da sie zrobic tak, że robie spolszczenie, wrzucam do metka z 2008 roku? Bo ja tak zrobiłem wlaczam i ciagle pisze Zostaniesz polaczany z serwerem, ale nie ma zadnego bledu.

Musisz ustawić pong w spolszczeniu na taki jaki masz w game.

Opublikowano

1. daj koledze rooty z ip z .100

2. w pliku serwerinfo.py dodanego do launchera zmien na ip z ,100

3.pong

4.anty wirusa wylacz jasli tego nie zrobiles :)

Oto moje propozycje ;d

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...