Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Launcher

xm471x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oto problem a mianowicie nie smiga mi wr. Wlaczam normalnie go, loguje sie na stronce, daje play, wyskakuje okienko ladowania, jest zaladowane i zamiast pojawic sie ok to jest ciagle cancel :/ probowalem reinstalki oraz zmniejszenia o jeden czy tez o 5 dane w pliku version ale nic to nie pomoglo.Anty wira tez probowalem wylaczyc i wlaczyc wra ale bez skutku to samo ciagle.

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

Jesli nie smiga przez strone to uruchom z folderu przez WRLauncher.exe. Wylacz zapore systemu, zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008

Opublikowano
  • Daj screena.

Masz zainstalowanego NGM? Czyli Nexon Game Manager? Jeśli nie zainstaluj to.

• Wyskakuje Ci taki błąd?

probap.png

Jest tam coś napisane??? Wyjaśnij! :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

• Daj screena.

Masz zainstalowanego NGM? Czyli Nexon Game Manager? Jeśli nie zainstaluj to.

• Wyskakuje Ci taki błąd?

probap.png

Jest tam coś napisane??? Wyjaśnij! :)

WLasnie o to chodzi ze nic nie pisze. Jest tak samo jak na tym screenie tylko bez tego napisu Cannot... Dodam ze wcześniej mi dzialalo elegancko tylko tak nagle przestalo.

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

Ok, w takim razie wyłącz antywirusa i spróbuj ponownie.

Przy okazji daj mi listę aktywnych procesów w menedżerze zadań :P

wylaczylem antywirusa i dalej to samo

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

wylaczylem antywirusa i dalej to samo

Teraz po wyłączeniu antywirusa cofnij patcha, czyli w piku version.cfg cofnij wszystkie liczby o jedną :)

Następnie włącz przez launcher.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Teraz po wyłączeniu antywirusa cofnij patcha, czyli w piku version.cfg cofnij wszystkie liczby o jedną :)

Następnie włącz przez launcher.

dalej to samo :( dodam ze mam win 8 i noda

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

Wejdź w kwarantannę antywirusa NOD i wszystkie pliki z kwarantanny WarRock'a wyjmij, przywróć, lecz antywirus ma być dalej wyłączony.

I spróbuj włączyć po przywróceniu plików.

jbc.

http://nod32.helpmax.net/pl/narzedzia/kwarantanna/

przywrocilem tylko nie moglem tam jakiegoś syfu z dobreprogramy ale to raczej nie to no i sprobowalem i dalej to samo...

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

Przypomnij sobie jakie programy instalowałeś odkąd działało. Wypisz je tutaj. Zaktualizuj system. Uruchom Windows Update.

Daj screena aktywnych procesów oraz launchera.

Opublikowano

Przypomnij sobie jakie programy instalowałeś odkąd działało. Wypisz je tutaj. Zaktualizuj system. Uruchom Windows Update.

Daj screena aktywnych procesów oraz launchera.

sobie mysle ze chyba adobe readera sciagnelem i potem nie dzialalo ale nie jestem pewien na 100%. hide my ip raczej nie powinno być problemem bo wcześniej smigalo jak go uzywalem. sciagam aktualizacje systemu ale wazy ponad 3gb wiec trochę to potrwa. procesy aktywne to w sumie systemowe i gowna toschiby ale to zawsze mam. launcher jest taki jakiego opisywałem wcześniej czyli tylko cancel czy wlacze ze stronki czy z launchera to to samo. może miał ktoś podobny problem i go rozwiazal ?

A i dodam ze mozille jeszcze sciagnelem jakos w tym czasie co przestalo smigac.

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

HidMyIP wylaczylem bez problemu ale tego eset service cos nie mogę. naciskam zakończ proces i nic. probowalem oczywiście wlaczyc wra i dalej to samo ;/

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

A masz takie proces jak egui.exe? Jeśli tak wyłącz go, odpowiada on również za antywirusa, również ekrn.exe

ew.

Start -> ustawienia -> panel sterowania -> usługi (czy jakoś tak)
znajdź coś z nodem lub esetem i zatrzymaj usługę.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. Otwórz główne okno programu, klikając na ikonę w zasobniku systemowym (obok zegara), lub wejdź kolejno w ścieżkę StartWszystkie programyESETESET Smart Security lub ESET NOD32 Antivirus.
  2. Naciśnij klawisz F5 na klawiaturze. Zostanie otwarte dodatkowe okno Ustawienia.
  3. Z menu po lewej wybierz Antiwirus i antispyware.
  4. W oknie po prawej stronie odznacz pole Włącz ochronę antywirusową i antyspyware.
  5. Naciśnij OK.
Opublikowano

A masz takie proces jak egui.exe? Jeśli tak wyłącz go, odpowiada on również za antywirusa, również ekrn.exe

ew.

Start -> ustawienia -> panel sterowania -> usługi (czy jakoś tak)
znajdź coś z nodem lub esetem i zatrzymaj usługę.

Odmowa dostępu i d*** :/

@UP. wylaczylem to już wcześniej i dalej to samo

caly czas mam tego antywirusa i nie było wcześniej problemu wiec watpie ze to jego wina.

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

To jest raczej jego wina, odinstaluj go po prostu z komputera.

Nie no az tak to nie zaszaleje... Dobra dzięki wam za pomoc :)

OGARNIJ SYGNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...