Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ravia.eu Mob Hack

oZelote100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , macie moze dzialajacego mobber hacka na ravia.eu^? Ten co przywoluje moby i ja se bije. Bez botow itd , ja bede bil ale potrzebuje je cheatem przywolac.
Jak macie to podeslijcie link Dzieki z gory.

Opublikowano

Sciagam narazie 1 ale trzeba hs tez wiedz troche bede musial posiedziec zeby ogarnac , a ten z kamera to chyba tylkoz klientem 2007

Najnowszy client metina pl i mod 2012 :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Hymm ten 1 link pisze ze plik bat musze zrobic i wpisac start metin2client.bin ale pisze ze nie zanlazlo.

Podalbys link do tego co mam sciagnac co niby na 100 % dziala? Ten od tego kamera. Jak mozesz to podaj same linki itd bo sie nie orientuje :)

Opublikowano

Wypakowalem do ravi i jak odpalam przez metin2mod_2012sf wyskakuje "The dynamic link library "DeviL.dll" could not be found".
Fixnolem to ale dalej wyskakuje speed treet.dll i granny itd , nie chce mi sie juz tego naprawiac a potem dalej pewnie bedzie nie dzialac prze to a tego do fixniecia bedzi pelno.

Opublikowano

Wypakowalem do ravi i jak odpalam przez metin2mod_2012sf wyskakuje "The dynamic link library "DeviL.dll" could not be found".

Fixnolem to ale dalej wyskakuje speed treet.dll i granny itd , nie chce mi sie juz tego naprawiac a potem dalej pewnie bedzie nie dzialac prze to a tego do fixniecia bedzi pelno.

Na cliencie Ravi mod na pewno nie będzie Ci działał. Zainstaluj go do clienta pl i dopiero odpal. W modzie masz też nieaktualne serwer info więc będziesz musiał zaktualizować port logowania ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

O boze nie ogarniam xD , macie moze linka do klienta pl 2012 / 2013 odzielnego ? Nie w tym czyms jak steam , bo jak probowalem sciagac to mi sie platforma zainstalowala i stamtad. Macie odzielnego klienta? W folderze po prostu.

Opublikowano

O boze nie ogarniam xD , macie moze linka do klienta pl 2012 / 2013 odzielnego ? Nie w tym czyms jak steam , bo jak probowalem sciagac to mi sie platforma zainstalowala i stamtad. Macie odzielnego klienta? W folderze po prostu.

Wejdź

c -> program files -> Gameforge live -> games -> pl

Tu powinieneś mieć metina

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ehh w jakim ty świecie żyjesz ? hehe ;-) ale dobra zrobie dobry uczynek ;> Łap

PLIKI:

http://speedy.sh/zdDYF/DeEly.rar

Skan ( Bo Mod Musi Mieć bo inaczej warn będzie -.- )

https://www.virustotal.com/pl/file/db0e83eeda84c9b9695cca620511a4181118dd0f421df9a438fa90279bf7225a/analysis/1384603810/

Dam ci instrukcje bo znów nie ogarniesz

Wypakuj

Zaznacz pliki i kopiuj je

i wbij je do Ravii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...