Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pierwszych 10 rankedów

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ! Mam pytanko ;3 Właśnie jestem w serii 10 rankedów aby znaleźć się w rankingu LOL'a. Chciałbym się dowiedzieć co się liczy podczas przydzielania do dywizji ? Tylko zwycięstwa ? Bo pewnie wszyscy wiecie że można grać bardzo dobrze mecz, ale team potrafi go przegrać :) Czekam na odpowiedzi ! Co robić aby znaleźć się w wyższej dywizji ?;d No i oczywiście gdzie najwyżej mogę trafić po tych 10 rankedach ?

Opublikowano

To zalezy od enemy, mozesz wygrac 3/10 z goldem i dostaniesz silver. A wygrasz 5/10 na poziomie brazu, srebra i dostaniesz bronze.

Opublikowano

Grasz duo czy sam? Jak sam to zależy jakich masz przeciwników. Jak na poziomie golda to może Cie po 5 wygranych wrzucić wysoko do srebra a jak z brązami IV to po 5 wygranych możesz wylądować daleko w brązie.

Staraj się jak najwięcej wygrywać

Opublikowano

Znajdź jakiegoś kolege z wysokiego duo (platyna/diament) i będziesz goldem cokolwiek się nie będzie dziać D:

To patrzy tak na ilość wygranych, jak na trudność w wygraniu meczu, czyli jeśli grasz duo z np. diamentem, to dobierze Ci goldy zgaduję, może platyny niskie, więc gra widząc ich mmr itp. a np Twoje uzna, że ciężko Ci to wygrac i Cię za to nagrodzi. Taka łopatologiczna definicja kopana toporkiem. Nigdy nie byłem za dobry w definicjach.

NORMALNIE po 10 rankedach powinieneś po jakoś 6/10 być w silverze. Tak bez duo. W granicach od 5 do 7 winów musisz mieć.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

No to tak. 5/10 silver 8/10 nawet gold 4 (kilku znajomych tak wbilo) 10/10 z platyna/diamentem gold1/platyna max.

Opublikowano

Staty akurat dość sporo mówią. Jak zdominujesz enemy, i skończysz przed 20 MMR zdecydowanie się powiększa. Graj hypercarry pickami, i licz na wygraną z partnerem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...