Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 Problem Priv Serwa

DuDu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam własny serw i przez jakiś czas nie chce mi sie włączyć "connection refused"

5929de326aeab_post-131468-126537868509.jpg

Loguje się.... zawsze pisało operation time out a teraz to :angry:

Z góry dzieki :mellow:

Opublikowano

Robiłes coć w Navicat?

Spróbuj reset VPC lub poczekaj 5 -10 min i powinno pojawic sie Operation Time Out

sygna2ow.jpg

Opublikowano

hm.. Na moim serwie gra zaledwie 9-10 osób (koledzy z rl) a co do Nv to tak grzebałm :P spróbuje reinstalke ;)

Opublikowano

A więc tak.. nie pomogło przeinstalowanie vpc ani resetowanie... czekanie tez ... :(

Wyskakóje mi właśnie to że.. wyskakuje z 6x connection a po chwili operation i znowu 6x connectio i znowu operation.... i tak ciągle przez 7x i jak wyskoczy 7x operation z tymi connection to przez reszta czasu nie ustannie leci connection.......

P.S. macie jakiś jeszcze pomysł.. aby spowrotem powrócić ten serwer do życia?? :mellow:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A więc tak.. nie pomogło przeinstalowanie vpc ani resetowanie... czekanie tez ... :(

Wyskakóje mi właśnie to że.. wyskakuje z 6x connection a po chwili operation i znowu 6x connectio i znowu operation.... i tak ciągle przez 7x i jak wyskoczy 7x operation z tymi connection to przez reszta czasu nie ustannie leci connection.......

P.S. macie jakiś jeszcze pomysł.. aby spowrotem powrócić ten serwer do życia?? :mellow:

zostaje nie state reinstall serwera ;(

Skopiuj baze z file zili (konto,itp)

Ityle ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...