Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszacze Do Broni ( Szturmowiec )

fabiankolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Posiadam Szturmowca 12lv

Posiadam Bronie M4a1 Famas L85 i Scarla Aek + Planuje kupić F2000 jak znajdzie się jakiś pakiecik

Jakie ulepszacze do tych broni były by najlepsze ??? bardzo proszę o pomoc ;)

Gadu Gadu 7062005

Opublikowano

Nemesis (do aeka taktyczna, czy co tam inni powiedzą), Precyzyjna/Predator, Viper. Do L85 M145, do reszty rapid idiot/m145 według uznania.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

do m4 polecam predator, vipery, thunderbolt, do l85 to po nerfie precki się raczej nie opłaca, daj predator, vipery i nemesiz, reddot/mechaniczny- nawet całkiem fajnie się gra na mniejszych mapkach :D

Opublikowano

Po buffie m4 to kosiarka jakich mało :P. Z predator,viper i thunder można wykosić serwer. Polecam bardziej niż aek.

Do l85 to tylko predator,viper,nemesis, ale ta bronią można jeszcze kampic.

@offtop

Qbb z taktyczna nie ma dużego odrzutu

Opublikowano

Grałem 416 zanim to było modne.. Teraz wszyscy z tym latają więć jestem smuszony graniem m4 i jakoś nie narzekam :D Grałem z nemesis, poprostu nie chciało mi się sprawdzać, ale jak mówicie, że blyskawica lepsza to ją założe :)

Opublikowano

To,że Qbb powraca do łask bynajmniej moich łask :P da się dobrze grać to trzeba dostosować inaczej set,bo taktyczna kolba na tę chwilę się nie nadaje oraz dostosować dobrze neta na mniejszy jitter jak i kompa oraz PB i Qbb robi sieczke wczoraj w ten sposób pobiłem swój rekord na 91 killi,że wrogi team miał mnie dość nieźle się wqurwiali.

Opublikowano

I tak Abakan to jest kosiara xD

(Viper,Predator,Thurethbolt,RedDot mrrr <3 )

Polecam go bo co z tego ze ma serie ,jak i tak aby kogos z daleka ustrzelic tez trzeba strzelac po 2-3 kulach :)

Ps.Zagrajcie sobie SWD , polecam kosiara taka ze hej (30/2 Karkand normal) (Predator/Precka,Viper,Kolba:niepamietam xD ). Na luzie mozna z nim grac ma CQ bez obaw ze ktos wyskoczy...W pewnych aspektach lepszy niz SKS :)

No coz przciez to stara ruska robota :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ją do abakana używam m145 pustynny a reszta tak jak piteraskwiat na dalsze dystanse lepiej kosi niż sks bo mniejszy odrzut tylko lunetę zakładać i snajper jakich mało ;)

@edit a nie, lufę mam precke a nie predator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...