Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ghost Recon Online aimbot

defensie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest w ogóle tutaj ktoś, kto z powodzeniem używał i wciąż używa bez bana aimbota? Jeśli tak to poproszę o pomoc i porady bo czytam tutejsze forum i widzę albo wykryte hacki albo przeterminowane informacje albo ludzi, którzy twierdzą, że coś im działa ale jakoś nie zagłębiają się w szczegóły.

Potrafi ktoś poprowadzić mnie krok po kroku?

Opublikowano

Bana nie unikniesz chyba że umiesz odppowiednio używac hacka a nie wszystkich hedy strzelać.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Do rzeczy, GRO ma dobre systemy antyhakerskie ale mniejsza z tym tak czy siak musiałbyś umieć posługiwać się cheatem mieć ustawioną dobrą konfiguracje i na pewno nie na aimbocie że każdego zabijasz strzałem w głowie i na pewno nie na zerowym odrzucie bo wystarczy że wbije jakiś gm lub jakikolwiek gracz wyśle zgłoszenie i już masz bana.

513f736c.png

Opublikowano

Jeszcze w tej grze nie widziałem ŻADNEGO hackera. Chyba, że ktoś się nieźle kamufluje, ma jakieś konfigi dobrze ustawione. Mam nadzieje, że będzie tak jeszcze bardzo, a może nawet na zawsze. A po drugie nie wyobrażam sobie w tej grze cheatów :P A co do topica to musisz mieć jakoś dobrze ustawione tak jak upy piszą, bo jak każdemu będziesz heady sprzedawać to szybko się zorientują :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

przede wszystkim

kazdy kto sie zajmuje lub ma pojacie o jakim kolwiek chakerstwie, w pierwszej kolejnosci blokuje lub uniemozliwa istalacje Punkbustera to jest szpieg wysysający informacje z komputera inaczej trojan inwigilator wiec nie ma prawa na instalację

czasem odinstalowanie nie wiele pomaga bo juz przeskanował ci kompa i maja co chcieli wiedziec o tobie łącznie z nr seryjnym dysku płyty MAC karty, procka i grafiki wiec jestes na liscie inwigilatora.

Grzebanie w rejestrach to nie koniec.

Gram z AIMbotem wallhackiem i nawet przenikam przez sciany jak jest okazja gdy nikogonie ma w poblizy nawet z mojej druzyny

z aim walę wyłącznie z snajperki lub shotguna wtedy nie jest to do wykrycia.

co innego karabin ma szybkostrzelnośc i odrzut gdzie przy zastosowaniu aim odrzut znika i jest to wykrywalne w strzelaniu serją

i tak juz od prawie 2 miesiecy nikt mnie za nic nie banuje. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...