Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm]TrzyTrzyJeden

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od bana gdyż wrzuciłem cały opis aktualizacji gry Dota 2 wraz z linkiem forum z którego to wziąłem, oczywiście nie wiedziałem że taki odzew z Twojej strony będzie gdyż zawsze podawałem na forach linki źródeł skąd wziąłem informacje.

Prosiłbym o odbanowanie mojego konta.
TrzyTrzyJeden

Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od bana gdyż wrzuciłem cały opis aktualizacji gry Dota 2 wraz z linkiem forum z którego to wziąłem, oczywiście nie wiedziałem że taki odzew z Twojej strony będzie gdyż zawsze podawałem na forach linki źródeł skąd wziąłem informacje.

Prosiłbym o odbanowanie mojego konta.

TrzyTrzyJeden

Dodałeś link do innego nie oficjalnego forum gry. Gdybyś czytał regulamin wiedział byś że nie podajemy linków do takich for.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tak, masz po części rację. Dodałem link do największego Polskiego forum z gry. Jednakże prosiłbym o odblokowanie mojego konta.

Więcej już nie wkleję źródła (nie oficjalnego).

Regulamin to regulamin mogłeś najpierw przeczytać globalny regulamin i regulamin działu później udzielać się na forum.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Admin Cienia
Opublikowano

Skoro był to link, który został podany wyłącznie jako źródło i nie służył bezpośrednio reklamie konkurencji to wystarczyło usnąć go z treści i upomnieć użytkownika. Ewentualnie po ponownym niezastosowaniu się do zasad podjąć jakieś działania.

Unban.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...