Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mechanik

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co u niego teraz króluje po tych zmianach broni? Czy MP5 z dodatkami predator, mag o duż poj, stabilce i reddot wystarczy, czy to jest słabe wyposażenie?

Opublikowano

Sam zdecyduj czy wystarczy. Ja gram z G53 Viper, Błyskawica, Copperhead i rapid idiot i staty zwykle około 25/4 (gram od 3h). Z UZi idzie też całkiem dobrze, wiedz tylko, że na dalekie nie pograsz na full auto. Podobnie z AS-WAŁem, ale dla mnie za szybko zjada ammo. MP5 jest najlepszą bronią. z Twoimi dodatkami spokojnie ogarniesz. Zainwestował bym jednak w Vipery, gdyż na mechaniku są prawie, że niezbędne.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ją używam mp5 z predator/precka piranha mags i thouterbolt, powiem szczerze że odrzutu jest bardzo łatwy do opanowania i mi te dodatki wystarczają

Odrzut jest w miare, ale dmg jest zabójczo niski.

Do mp5 polecam Vipery (ogólnie do pm'ów)

Ja używam ump45 i pp19 na doubleslocie z dodatkami lufa pred, mag o dużej pojemności i kolba stablilizująca, viperów nietety nie mam :p

Opublikowano

Najlepszy zestaw do mp5 to lufa predator/precyzyjna, magazynki viper i kolba stabilizująca. Magazynków WWZ się nie opłaca wkładać(chyba, że na sharqi szturm) bo wtedy to jeden wielki szajs. A celownik według uznania.

Opublikowano

WWZ to do broni na double slota (M5K, UZI, AKS, Ewentualnie AS-WAŁ). Wtedy masz bronie, które na bliski walą po 30-40 w ciało. Taki m5k z wwz, thunderboltem i zbliżeniówką zabija na jedną serię z 1 headshotem. Po prostu super ulepszony bezodrzutowy 93r.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...