Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie teraz drzewko robić ?

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od początku grałem ruskimi, doszedłem do IS-3. Mam zamiar nadal nim grać, jednak między skończonymi bitwami i/lub zgonami w trakcie bitwy chciałbym móc mieć coś co mógłbym rozwijać. Do tej pory szedłem w stronę E-100. W tej chwili posiadam VK36.01 H i zbieram expa na tigera. Jednak z tego co wyczytałem gra tigerem jest strasza. I tu pojawia się moje pytanie. W co teraz radzilibyście mi iść ? Preferuje czołgi ciężkie i raczej mobilne. Myślałem nad amerykańskimi lub chińskimi. Co byście doradzili ?

Opublikowano

Od początku grałem ruskimi, doszedłem do IS-3. Mam zamiar nadal nim grać, jednak między skończonymi bitwami i/lub zgonami w trakcie bitwy chciałbym móc mieć coś co mógłbym rozwijać. Do tej pory szedłem w stronę E-100. W tej chwili posiadam VK36.01 H i zbieram expa na tigera. Jednak z tego co wyczytałem gra tigerem jest strasza. I tu pojawia się moje pytanie. W co teraz radzilibyście mi iść ? Preferuje czołgi ciężkie i raczej mobilne. Myślałem nad amerykańskimi lub chińskimi. Co byście doradzili ?

Gra Tigerem wcale nie jest straszna. Imo jest to jedna z lepszych siódemek.

76561198001815076.png
Opublikowano

Człowieku, ty nei wiesz co mówisz o Tygrysie 1, nie dość że jest mobilny to jeszcze ma szybko strzelne działo (topowe) ok. 6sek. jak się nie mylę. Zrobisz nim ponad 100 bitew i ogarniesz go :) Jeżeli chodzi i to co byś szedł dalej polecam Ci linię ciężkich czołgów Francuskich.

Wnet :

Opublikowano

Niemieckimi HT nie gralem to nie bede mówic.

Polecam francuzy - magazynek, pancerz ujdzie, dobra penetracja

Chinskie medy - pancerz coś odbija, rld i dmg ujdzie

Poczekaj na test, pograj wszystkimi

Opublikowano

Tia, ale dla niego T-43 i T-44 będą zmorami. Lepiej zrobić linie, w której wszystkie czołgi są zdatne do grania.

Jeżeli chcesz czołg z dobrym pancerzem, który jest dosyć mobilny, to T110E5 będzie dobrym wyborem.

Opublikowano

Tia, ale dla niego T-43 i T-44 będą zmorami. Lepiej zrobić linie, w której wszystkie czołgi są zdatne do grania.

Jeżeli chcesz czołg z dobrym pancerzem, który jest dosyć mobilny, to T110E5 będzie dobrym wyborem.

Dla mnie T-43 i T-44 to najlepsze medy jakimi grałem, na T-43 miałem chyba 5 stalowych i pełno snajperów.

Mimo, że T-44 mało pene daje radę, jest zwinny i potrafi odbić od poniżej 175 pene.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać albo med albo pancerz. Imo wszystkie medy od KV-13 aż do T-62a są przyjemne w użytkowaniu. Co do reszty się nie wypowiem bo jeszcze nie miałem nimi okazji zagrać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać albo med albo pancerz.

Słyszałeś o nowej linii MT radzieckiej? Xt ma i pancerz (120mm 60°) i mobilność (33t 600 koni)

Opublikowano

Dokończ linie Do E-100 ponieważ sam ją zrobiłem i jest zajebista. A co do Tigera 1 to jeden z lepszy 7 tierów i niezwykły snajper Polecam go . Jak dasz Dosyłacz , Wentylacje , i Stabilizator to będziesz wymiatał . No ale jak już chyba wiesz początki każdym czołgiem są straszne no a tiger na początku powiem brutalnie trochę jest gównem . No ale jak wybadasz all do wymiata. Ale panerz słaby. A potem coraz lepiej Tiger 2 czyli Królewski to już bajka i niebo . A E-75 to jedn z lepszych 9 tierów zajebisty pancerz . Działo Wymiata. Dobry do Kątowania. No a E-100 hmmm . Działo , dobry Dmg ale penetracja słaba 235 . Słabo jak na X tier . Ale jak dasz Golda to już wymiata . 340peny jak dobrze pamietam jak nie to poprawcie . Powodzonka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...