Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sklep Play dla androida 2.3.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż kwestia jest tego typu, że koleżanka oddała telefon komuś telefon, aby zaktualizował jej androida, ale od tamtej pory nie mogła wejść w Sklep Play.

Dopiero nie dawno dostałem telefon do ręki, i szukając przyczyny natknąłem się na instalkę systemową marketu, która jest pod 2.3.2 i przypuszczam, że to jest przyczyną. Niestety mimo połączenia z internetem nie aktualizuje się automatycznie, więc apke trzeba będzie wgrać osobno, tylko nigdzie nie potrafię znaleźć Sklepu Play pod 2.3.5.

Ma ktoś może takowy plik?

Opublikowano

Sklep Play jest pod każdą wersję Androida, więc każda instalka Google Play będzie działać. Poza tym, zrób reset telefonu. Do każdego androida, fabrycznie jest wgrany Google Play, więc powinno być tak i w tym przypadku.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Można i tak :3 Ale np. podaczas wgrywania ROMu możesz zaznaczyć, żeby wgrał oryginalny Google Play.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zrób hardreset, a jak nie pomoże, to wgraj domyślny rom od producenta.

Opublikowano

Sklep Play jest pod każdą wersję Androida, więc każda instalka Google Play będzie działać. Poza tym, zrób reset telefonu. Do każdego androida, fabrycznie jest wgrany Google Play, więc powinno być tak i w tym przypadku.

Niestety było by zbyt pięknie :D Np. tablet Omega Mid 8500 nie ma Google Play :D (jak coś nie mam go :)).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...