Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie chce się odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z BoLem.

Kiedy próbuję go odpalić na moim Win7 64 (oryginał) przy odpalaniu Bola ten najpierw aktualizuje się, a potem po aktualizacji wyskakuje taki komunikat. 62bcc3b47a328c08f2e6bdf165b9bcd0,62,37.j
Próbowałem ściagać kilka razy - nie pomaga. Odpalanie jako administrator też nie. Tryby zgodności z poprzednimi systemami nie pomagają. Nie mam antywirusa, więc on też nie blokuje.

Jakaś solucja, aby rozwiązać ten problem? Szukałem w kilku miejscach i nic o tym. Zauważyłem, że ludzie mają ten problem po ostatnim patchu.

Próbowałem też odpalić BoLa na systemach wirtualnych przy pomocy VMware workstation.

Przy odpalaniu Bola aktualizuje się on, potem każe się odpalić jeszcze raz. Kiedy odpalam go już po aktualizacji wyskakuje czarne okienko konsolowe, takie jak np w "cdm" windowsowym, i znaczek "_" lata po calym tym okienku w te i z powrotem. Po minucie, czy dwóch takiego latania okienko zamyka się i nic dalej się nie dzieje. Próbowałem kilku różnych systemów - na wszystkim to samo. Czy Bol może chodzić na virtualu?

Chciałbym móc odpalić Boty nabijające referale, albo IP...

Jeśli nie to to może jakaś inna alternatywa do robienia tych czynności?

Opublikowano

Nie nie. W przypadku, gdy brakowałoby tego pliku wyskakuje inny komunikat, które da się rozwiązać.

Cały problem polega na tym, że framework jest, directx jest, visual c++ jest - nie pomaga.

Dzięki za pomoc, ale szukamy innej solucji ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...