Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation | WarRock | Montana.

monci9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie mowie ze filmik mi sie nie podoba. Czy to jest prezentacja? Dla mnie nie. Uwazam ze prezentacja powinna zawierac twoj komentarz tego co prezentujesz i muzyke w tle tak żeby nie zagłuszała twojej wypowiedzi. Dziekuje

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Na wstepie mowie ze filmik mi sie nie podoba. Czy to jest prezentacja? Dla mnie nie. Uwazam ze prezentacja powinna zawierac twoj komentarz tego co prezentujesz i muzyke w tle tak żeby nie zagłuszała twojej wypowiedzi. Dziekuje

Dobre to niż nic. :)

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Dobre to niż nic. :)

Z jednej strony tak ale Ja wyznaję taką zasade lepiej zrobić coś dokładniej niż byle jak :P Trzymam się tej zasady i dobrze na tym wychodzę.Nie odbieraj moich wypowiedzi jako hejt, po prostu staram się Ci jakoś pomóc :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano
  1. Muzyka- podlatuje mi pod jakieś zagraniczne disco polo.. xD
  2. Nicki graczy, dlaczego pokazujesz publicznie nicki graczy? Może ktoś sobie nie życzyć.
  3. Nie ma celu ten filmik, jakaś prezentacja, nie interesujące
  4. Zakończenie filmiku, nagle urwany film.

Szkoda.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nuda, nuda i nic się nie dzieje. Intro i outro - 0 pkt bo brak. Muzyka.. dobrze że ją wyłączyłem, choć tutaj to bardziej mój indywidualny gust, po prostu nie lubię tego. Chyba lepiej gdybyś nagrał mniej sklepu, a więcej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...