Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Faile

JebanyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie jakieś swoje zajebiste faile? Ja kiedyś tak przegrałem grę:
Przeciwny team miał odsłoniętego Nexusa, 300 HP, my odsłonięte inhiby i dwa towery na respie, nakurwiam Twitchem na OP backdoora, już jestem na niewidce w ich bazie, myślę sobie "flawless victory", już podbiegam do Nexusa by go rozkurwić, i odpalam ulta by ubić go z większego dystansu... Po chwili zrobili nam Ace bo walka 4 vs 5 a ja dostałem 4 reporty od całego teamu, tyle przegrać ;_;

1qQSmS3.png

Opublikowano

Hmm.. Ostatnio miałem fail'a że grałem Vayne i naszego mid'era na low HP gonił Renekton, chciałem go odrzucić i walnąłem E ale jakoś tak Renekton wylądował koło naszego mid'era i go zabił :unsure:

Opublikowano

Ja bede pamietac tego faila do konca zycia chyba

Gralem kassadinem , caly team mi kazal uzyc Q skilla na mastera ktory byl nafedowany a ja uzylem full combo w nami i wtedy master zajebal nam caly team < penta ....> i przegralem gre bo nie mielismy juz zadnych turretow < oni tez nie mieli ;( >

Opublikowano

Moim największym failem było do ok 10 lvl branie smite. Myślałem że działa na chapionach

Opublikowano

W wakacje grając rankeda gdzieś o 2 w nocy *bo koledzy mówili że w nocy nie ma trolli* wygrywałem na lajcie. Już pushowaliśmy ich nexusa, ale mój bezmózgi team wszedł na ich respa specjalnie pod laser i 3 osoby padły. A zostałem tylko ja z kolegą, ja jako midder - ziggs i on support jakiś. Ubiliśmy nexusa do 200hp. Oni się zrespili zaraz. Padłem razem z kolegą i później po kolei padła pierwsza, druga, trzecia wieża na midzie, inhibitor, kolejne wieże - zrespiliśmy się ale już wszystko było stracone. Także nie polecamy takiej zabawy "wygrywamy to potrolluje".

Opublikowano

Kiedyś grając kassą,wracam po naszej jungli,ulti i grzyb,nie mam 1/3 hp,potem kolejny raz ulti i grzyb,nie mam 2/3 hp,i na końcu już myślę że jestem w bazie,a nagle ult i grzyb i ded ;d

Opublikowano

W złą stronę zrobiłem E na caitlyn. Wbiłem się w 5 w 50 minucie i przegrałem grę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

hm.. Czesto jakieś flashe i np. Q kayle a akurat typ znika mi z wizji i mi ucieka :X albo ryzem, flash chciałem klatke i zasięg...

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Największy fail: Grałem kassadinem i chciałem się pobawić w xPeke, zrobiłem backdoora, ubijałem nexusa, przychodzi kilku, przez przypadek teleportowałem się ultem na ich resp (granica zasięgu tego lasera), laser mnie zabił, enemy spushowało mida i przegraliśmy. Nexusowi zostało się 500 hp.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

BEST FAIL EVER: chciałem zultować (ezreal) tristane źle wycelowałem i poleciało w stronę barona - zestealowałem (blue ez 1500 z ulti) barona i każdy mi napisał GJ a ja się ryłem że to był fail ult xD

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie ma to jak myśleć że smite zabije enemy championa :D

Tak miałem kiedyś na low lvlach xD Próbowałem zabić tym championa i wkurzałem się na czacie "smite didnt work omg lucker" :D

Opublikowano

Robię backdoor cait - został im tylko nexus. Już zaczyna strzelać do nexusa - inhibitor przecinków odrodził się!... (był spushowany tylko bot :/). Jak zniszczyłem inhibitor to już ktoś się cofnął i mnie zabił...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Taki jeden z ostatnich failow to gralem duo z kumplem, ja gralem Ashka on Aatroxem, wychodzilem akurat z bazy a on spotkal na bocie przeciwnego Trynde, nie wiem dlaczego bylem pewny ze mam gotowego ulta i kazalem mu sie bic z Trynda, mowilem ze puszcze ulta i dobiegne mu pomoc. Oni zaczeli sie bic, ja ulta nie mialem :DD nim dobieglem to Aatrox padl po czym Trynda zjadl i mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...