Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Pytanie] Komputer

olekar

Pytanie

Opublikowano

Witam,mam pytanie.Co musze zrobić żeby odpalić więcej niż 4 boty na moim kompie na ravii eu jeżeli zużycie procesora wynosi wtedy 100%.

Mam windows 7 4gb ramu i intel core i5 3330.Zużycie wynosi tyle tylko jak boty chodzą w oknach bo inaczej jak chodzą zmaksymalizowane to nie zbierają hematów więc odpada.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaznacz w configu opcje mgły, w ustawieniach daj kamerę na bliższą, wyłącz niepotrzebne programy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam,mam pytanie.Co musze zrobić żeby odpalić więcej niż 4 boty na moim kompie na ravii eu jeżeli zużycie procesora wynosi wtedy 100%.

Mam windows 7 4gb ramu i intel core i5 3330.Zużycie wynosi tyle tylko jak boty chodzą w oknach bo inaczej jak chodzą zmaksymalizowane to nie zbierają hematów więc odpada.

użyj gameboostera oraz podczas bocenia wyłącz programy typu gg , skype , przeglądarka

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

metin reaguje na config, po prostu po ponownym uruchomieniu tego pliku wszystko wraca jak było na początku więc ustaw w configu mgłę i tyle

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zaznacz w configu opcje mgły, w ustawieniach daj kamerę na bliższą, wyłącz niepotrzebne programy

Niestety Panie kolego, żeby client gry mniej zjadał to trzeba oddalić kamerkę a nie przybliżyć.

Na bliższej wczytuje tekstury lepiej jakości.

Ja polecam tak wyedytować clienta aby miał w sobie tylko to co jest potrzebne czyli np wywalił tekstury ziemi, większość obiektów, większość zbrojek i broni itp.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...