Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka Bot stoi na spawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot soraka stroi na spawnie i nic nie robi. Wcześniej BOT działał. Czy problemem mogą być skrypty? Jeżeli tak, to prosiłbym o podesłanie tych poprawnych. :) chodzi mi o levelowanie smurfa. Wielkie dzięki

signature.png

Opublikowano

Bot soraka stroi na spawnie i nic nie robi. Wcześniej BOT działał. Czy problemem mogą być skrypty? Jeżeli tak, to prosiłbym o podesłanie tych poprawnych. :) chodzi mi o levelowanie smurfa. Wielkie dzięki

skrypty dla bodajze non userow nie dzialaja.

chodzi mi o wszelakie np cassio, rengara she itp

Opublikowano

przeinstaluj lola to zadziała mi kiedyś tak samo bot nie działał nie pamiętam co się stało chyba nie chciał odpalić to przeintalowalem lola bo wygasło mi coś tam w pliku i teraz wszystko dziala a teraz to szukam spam bota a i nie gram już na botach tylko chce spam bota bo chce sobie pospamić zapraszam do mnie jak jakieś znacie .

Opublikowano

Zmodyfikowałem skrypty na anty-afk i teraz śmiga :) czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak działa np. combo dla akali? jak wrzucę skrypty to co mam zrobić w grze?

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...