Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intro którego YTbera jest waszym zdaniem najlepsze?

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy to jest na temat działu, ale jeśli chodzi o youtuberów minecraft to ok.

Osobiście mi się podoba Blowa i Buraczka.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Żadnego. Bo ani jeden z nich który ma intro nie zrobił go samodzielnie. Więc są to tylko pijawki które wyzyskują innych, dowód? http://www.youtube.com/user/emF3lipe <- Od niego pochodzi 70% intr....

Wiem że to Filip robił, ale ja się pytam które najlepsze

I czy to ważne kto je robił oni mu płacą za to

Opublikowano

Jedynie kogo oglądam z YTberów to Rojov13, intra również ma ładne :)

Opublikowano

Żadnego. Bo ani jeden z nich który ma intro nie zrobił go samodzielnie. Więc są to tylko pijawki które wyzyskują innych, dowód? http://www.youtube.com/user/emF3lipe <- Od niego pochodzi 70% intr....

Jesteś Głupi czy udajesz? czy oni gdzieś piszą że robią SAMI intro? oni sa od kecenia filmów, a nie od robienia intr. A gdyby nie ytberzy to by nie miał tych 11k subów.

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

Jesteś Głupi czy udajesz? czy oni gdzieś piszą że robią SAMI intro? oni sa od kecenia filmów, a nie od robienia intr. A gdyby nie ytberzy to by nie miał tych 11k subów.

Nigdzie nie piszą że robią sami intro, ale autor tego tematu zadał pytanie który youtuber ma najlepsze intro, czyli według mnie przypisał im jakby własność tych intr.

Jak by zadał pytanie "Które intro na polskiej scenie youtube jest najlepsze?" lub coś w tym rodzaju to nie miałbym nic za złe. Ale w tym przypadku to po prostu dyskryminacja autora intra.

Może jestem na to za bardzo uczulony, przepraszam, ale ja, jako nie youtuber, ale raczej twórca, twórca stron internetowych czy programów, byłbym naprawdę wkurzony gdybym wykonał program dla jakiegoś youtubera a ludzie wszędzie by pisali "Ale ten youtuber ma zajebisty program!".

Opublikowano

Żadne. Większość intr to jakieś gameplaye i wyciągnięta z dupy muzyka. Jak będę chciał sobie posłuchać muzyki to sobie coś znajdę na YT.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...