Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwera, gdzie można bezstresowo pograć

Aerials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, to chyba mój pierwszy post tutaj, jednak forum odwiedzam już od dłuższego czasu. Szukam serwera, gdzie gra sporo osób, najlepiej w miarę nowego. Haczyk jest taki, że wyexpiłem już w swym życiu wiele postaci i męczyć się z następną niezbyt mi się chce, więc byłoby miło, gdyby serw był raczej izi. Nawiązując do haczyka - byłbym niezmiernie zadowolony, gdyby na owym serwerze łowienie odgrywało jakąś rolę, bo niesamowicie lubię ten rodzaj marnowania czasu. Próbowałem wrócić po fuzji na PL, ale nie ma sensu. Żeby coś pograć trzeba mieć 85+, wszyscy wożą się w eq 5b, nie mówiąc już o dzieciach z 70lvlem bijących na wolnym... nie, to nie dla mnie. Poza tym na PLu, żeby cokolwiek mieć musiałbym wpakować z 500zł w allegro lub expić przez 3 lata. Z większych privów - Pandora, nic się na niej nie dzieje, cheaterzy hulają, a pomimo tego graczy jest mnóstwo, Imetin - graczy 4 razy mniej, niby łowić można, ale sprawa z eq ma się podobnie jak na PL, Xenox - 300k pż? Serio?. Reasumując - szukam serwera na którym:

-Gra dużo osób

-Nie trzeba grać dzień i noc by nie padać na serie koxa

-Łowienie odgrywa istotną rolę.

-Mogę wejść i się zrelaksować, poza wyścigiem szczurów

Mogą być propozycje serwerów dopiero co otwartych, każdą rozważę:)

Z góry dziękuję za pomoc.

Mile widziana jest także propozycja jakiejś innej konkretnej gry.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...