Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Litery/cfg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :D

Chciałbym się dowiedzieć jak w Combat Arms pisać kolorowe litery oraz jak zrobić takie coś, że przypisuje jakiemuś przyciskowi komende i w trakcie rogrywki, gdy nacisne ten przycisk to ta komenda się odtworzy. Np. naciskam "N" i wyskakuje "Nice shoot" w chatboxie (czy jak to tam się zwie) widziałem, jak jeden gracz robił takie coś na jednym z serwerów. Z góry dziękuje za pomoc! :) I jeśli był już taki temat to przepraszam :]

Opublikowano

Jedyne co wiem to kolorki w Combacie mogą sobie zmieniać jedynie Admini <GM i Elite my jako zwykli gracze nie mamy takich możliwości

Co to koment tego sie nie przypisuje tylko masz już tak ustawione ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie chodzi mi np. o naciśnięcie v,b lub n i jakiejś cyfry tylko gracz ciągle np. miał "Owned by PsYcHo" dla przykładu taki bind czy jak to tam się to zwie :P

Opublikowano

Nie chodzi mi np. o naciśnięcie v,b lub n i jakiejś cyfry tylko gracz ciągle np. miał "Owned by PsYcHo" dla przykładu taki bind czy jak to tam się to zwie :P

to ten koleś miał uruchomiony taki program "spamer";-)

Opublikowano

No dobra niech będzie ;D A jeszcze jedno pytanie (nie na ten temat) czy da się jakoś poprzez komende nagrywać grę (demo takie jakby?) jakaś jest funkca "/rec" czy coś w tym stylu? Czy jedyne wyjście to program (typu Fraps) - tylko, że programy z reguły lekko przycinają grę ;)

Opublikowano

lol...graliscie kiedys w ca??kolor tego co hccesz napisac zmieniasz kupujac megafon w czarnym rynku,a co do komend to gdy nacisniesz v,b albo n to masz cyfry od 1 do 8,chcac wypowiedziec komende musisz nacisnac analogicznie dana cyfre...(+)