Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry zarobek na cheatach - Ravia

Patrick2355

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Dawno nie grałem w metina i postawnowiłem sobie pograć.

Startuje praktycznie od zera, mam jedynie puste konto 41lv.

Moje pytanie jest następujące jak szybko zarobić na te podstawowe eq typu tygra +9 jakis mieczyk itd.

Wiem że łatwo było dropiąc w m1 szkaty, ale jak to teraz jest? Często wyłapują mody?

Podajcie "dopalacze" które dobrze śmigają na ravi i na nich gracie :)

A może warto grać na fb?

Opublikowano

Na fb nic teraz nie zarobisz. Najlepiej stawiać te boty w m1. Mod kamera + autopick up na wybrane itemy. Na wyżynie tyle nie zarobisz co na stawianiu botów m1.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Botów często nie banują, ale pamiętaj że przed postawieniem bota zmień sobie IP, bo oni zawsze banują wszystkie konta powiązane z danym adresem IP. Ja tak straciłem 1kkk :D Co do samego zarobku jest bardzo opłacalny, ja stawiając 3 boty w jedną noc mogę sobie zarobić na eq na lvl 42+ ( no może nie licząc kilku pierdół).

Opublikowano

Ta, no chyba że masz IP stałe to nic nie poradzisz i musisz grać uczciwie, inaczej Ci wyjdzie "syzyfowa praca". Jeżeli masz zmienne IP ( tak jak ja) wystarczy zresetować router i gotowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...