Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diretide, co muszę mieć, aby złożyć jakiś item?

eXclusiVe^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba wypadają tylko te gemy i spelle ( czy jakoś tak )

Druzyna cała dostaje za zebranie więcej cukierków od drugiej i na koniec każdy dostaje .

Opublikowano

Wiem jeszcze tylko że te kryształy są z tamtego roku i podejrzewam że chyba można zmieniać nimi kolor greevil'a.

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć jaśniej ?

Wczoraj miałem 3 esencje i recepte, zrobiłem rzadki item do razora, nic nie musiałem prać ;o

O co chodzi z gemami i jak zrobić kuriera ?

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć jaśniej ?

Wczoraj miałem 3 esencje i recepte, zrobiłem rzadki item do razora, nic nie musiałem prać ;o

O co chodzi z gemami i jak zrobić kuriera ?

Kurierzy mogą zostać opublikowani w Warsztacie Steam.

Gem jest do nabycia w sklepie "pod" Arcane. Zapewnia on stałą aurę i jest niezawodny.

Opublikowano

Jakie najlepsze picki, aby wygrać zbieranie cukierków oraz zabić jak największy lv rosha ?

Co daje ubicie rosha na danym lv ? Oraz jaki jest rekord lv rosha i jak go zrobili ?

Z góry dzięki ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Żeby wygrać 1 runde najlepiej mieć postacie do bronienia i do kradzieży cukierków (praktycznie wszystkie postacie z blinkiem: qop, Anti Mage, Slark, Mirana, Magnus też daje rade). W sumie Clockwerk też jest przydatny, zarówno do obrony jak i do ucieczki z cukierkami ( Używasz Cogs na rampie i masz czas na ucieczke).

Im wyższy lvl Roshana tym lepsze itemki dostaniesz, Esencje Cienia dropią od 4/5 lvla.

Opublikowano

Od razu po odnalezieniu tego tricku przez IG został wydany patch dzień później i w tym momencie to nie działa. Pudge na diretide został znerfiony, a w trzeciej rundzie (zabijanie roshana) mamy maksymalny poziom i praktycznie nieskończoną ilość złota.

Opublikowano

Nie wiem czy znerfiony, po patchu o którym mówisz Dismember jest co sekundę. Ale popieram - teraz nie ma sensu feedowania żadnym postaci, bo po 1 dniu Diretide mamy nieskończoną ilośc golda, a w pierwszym dniu bez nafeedowania - 20/30 k

Opublikowano

Jest lekko znerfiony i cd pasywki. Dobrze, że tak zrobili chociaż ludzie i tak robią po 50 lvl dzięki ultowi treanta a reszta rapiery + battlefury + daedalusy a do tego zmiana itemów pomiędzy inboxem a inventory.

Legenda
Opublikowano

Event w tym roku w porównaniu do zeszło rocznego jest do bani. Drop jak na event jest żałosny. Dawniej 2-5 przedmiotów w 30min, a dziś trzeba ograć się 2h żeby zdobyć jednego rara. Shadow esencję, które sprzedawało się na początku po 25euro dziś to niecałe 7 centów...

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...