Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BANY! na wszystko, gold,boty all!

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jade od jakiegos czasu na m2bobie, dzis nagle ciach ban, ciach drugi, kolejne konta po kolei, mialem odpalonych 6 kont, mowie dobra kit nadol GM[ byly i tak ze jak sie pojawi to DC, rozne FB,farm, expy,] ale konta wszystkie ktore dzis logowalem zostaly zbanowane, konto na ktorym bylo z 300kk[ 150zl+] i na kotrym byly riby dms warte ponad 100zl...., ktore tylko dzis logowalem, inne na ktorych trzymam nic.... tak samo z botami do ihma, dzis w nocy lataly 3, i tylko te 3 zostaly zbanowane,a koljene 3 ktore nie byly odpalone nie maja ban...

O co chodzi? czy namierzyli i banuja wszystko po IP czy co? , bo kurwa z 300zl poszlo sie jeb**

Co o tym sadzicie?

Opublikowano

Skoro bociłeś to jasne że masz bana. GM za hacki banuje po mailu tylko i wyłącznie. No chyba, że ktoś Cię ciachnął po powiązaniach, a to z tego wiem jest tylko wtedy gdy z jakimś kontem handlowałeś.

who cares?

Opublikowano

jak sie przed tym uchronic, b bo kur** nie mam siły ile kasy poszło sie jeb**.........

co sadzicie o jakims proxy?, programiku do zmiany ip? prosze dawajcie jakies pomysly sugestie

Opublikowano

jak sie przed tym uchronic, b bo kur** nie mam siły ile kasy poszło sie jeb**.........

co sadzicie o jakims proxy?, programiku do zmiany ip? prosze dawajcie jakies pomysly sugestie

Jak masz neostrade to da radę bez żadnych programów.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

no mozna powiedziec ze tak, lecz modem w innym pokoju i apre osob uzywa, a cos na swojego PC, aby ciach ciach?

bo tym naprawde mnie zdenerwowali, i teraz juz nie odpuszcze, zaleje im caly serwer

Opublikowano

no mozna powiedziec ze tak, lecz modem w innym pokoju i apre osob uzywa, a cos na swojego PC, aby ciach ciach?

bo tym naprawde mnie zdenerwowali, i teraz juz nie odpuszcze, zaleje im caly serwer

To pobierz sobie jakiś program do zmiany ip. Polecam hotspot shield.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...