Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick YT :C

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomoże mi ktoś zrobić unikalny nick na YouTube nie zawierający wulgaryzmów , xX itp .
Może być powiązany z moim imieniem .

Zanim napiszesz jakieś pytanie przeczytaj :
[P] Dlaczego sam nie wymyślisz ?
[O] Ponieważ nie mam weny ....

212z9rs.jpg

Opublikowano

Patrifix

Papryczka

Patyou

Peczi

Ptyś

Ciężko jest cokolwiek wymyślić, ponieważ większość jest zajęta ;p

Opublikowano

Owszem , sama nazwa to nic .
Potrafie montować filmy , tworzyć intra ;) .

Dziękuje wszystkim za pomysłowość i oryginalność ale najbardziej spodobał mi się nick : PatriKO , Patyou, PatersonPL .
Każdy kto pomógł mi w wybraniu otrzyma like ;) .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bardziej skupiłbym się na tym, co będzie na kanale niż nad nazwą. Nazwa to tylko połowa sukcesu.

Powiem nawet więcej - nazwa nie ma żadnego znaczenia. Jestem przekonany, że jeśli nazwiesz się "KolejnyKanałNaYT" albo "Unknown000", ale będziesz systematycznie wrzucać świetne materiały, to i tak dorobisz się stałej widowni.

Jeśli jednak koniecznie chcesz mieć fajną nazwę, postaw na coś nietypowego. Niech to będzie Morderczy_Jabłecznik, albo Krowa_Taka. Do głowy przychodzą mi jeszcze PatrickGagatek TaraPatrick, Pan_Patrick_Prezentuje.

Nie zastanawiaj się nad tą nazwą zbyt długo, bo zabiera Ci to czas, który mógłbyś spożytkować na faktyczne tworzenie kanału ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...