Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalania z PL'a

Gapciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wczoraj grając napiał do mnie ze go wywala,uznałem ze ma jakies hacki przez które go wywala. Po 5 minutach tez mnie zaczeło wywalać i dziś to samo.Gram od wczoraj na PL'u (Etolin) i dziś tez mnie zaczeło logać przy zabijaniu psów ;)

Jakaś pomoc ? co jest? Neta mam dobrego ping tez. Nie nie mam zadnych hacków ;d

Opublikowano

Narazie kazdy ma z tym problemy, tylko ze ja slyszalem o przypadkach ktore tylko korzystaja z kmr moda, no ale widac chyba nie tylko tych grajacych na hackach wywala. Narazie ja sprawdzam pewien pomysl, mianowicie podmiane folderu hackshielda tego nowego z tym starym(przed patchem) i jak cos to niedlugo napisze o rezultatach.

sstwc.jpg

Opublikowano

Uh.. myślałem ze tylko coś mi nawala :D No ale dzięki :) Jak napisałem :P wczoraj pobrałem metina i bez hacków :) Dzięki za odpowiedz :P pózniej dam plusa bo limit.

Opublikowano

Również z tym miałem problemy, z forum PLa dowiedziałem się, że my - gracze nic z tym nie możemy zrobić i należy czekać. Zwykle pomagał relog (wyłączenie całkowicie clienta i włączenie)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Cześć Wczoraj grając napiał do mnie ze go wywala,uznałem ze ma jakies hacki przez które go wywala. Po 5 minutach tez mnie zaczeło wywalać i dziś to samo.Gram od wczoraj na PL'u (Etolin) i dziś tez mnie zaczeło logać przy zabijaniu psów ;)

Jakaś pomoc ? co jest? Neta mam dobrego ping tez. Nie nie mam zadnych hacków ;d

Logowanie jest bardzo obiciązone na pl'u dlatego tak cie wywala . Team pla pracuje już nad tym . Sam zauważ że ostatnio szybciej loguje na pl'a niż ostatnio.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dziś na Wetarze, Larax odpowiadał na pytania i mówił co do kickania iż zostało to zgłoszone firmie i mają niedługo uporać się z tym problemem . Wystarczy czekać.

............

Opublikowano

Za dużo ludzi, przy czym baza danych kont pod każdy server zwiększyła się ogromnie, stąd te lagi i wywalania. Servery nie wyrabiają, ale mają coś z tym robić. Ja na razie nie gram, więc nie wiem czy kicka aktualnie, czy nie, lecz wcześniej owszem.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...