Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program lojalnościowy

czarnulka92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy to prawda ze przez program lojalnościowy dostaje się auto w nfs world jeśli założy się konto na nfs hp na ten sam email chodzi mi o grę oryginalną z kodem. :D

z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nieco chaotycznie to opisałeś ;)

Jak masz jej oryginalną wersję NFS HP z kodem, możesz go użyć do odblokowania specjalnych naklejek policyjnych w NFS World.

Przez program lojalnościowy dostaje się auto? Chodzi Ci o zapraszanie znajomych z FaceBooka? Jeśli zaprosisz 3 znajomych (lub 3 inne konta), a one się zarejestrują do gry, otrzymasz BMW Z4 Coupe w prezencie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dodatkowo za rejestracie HP dostaje sie wypożyczony na jakiś czas Audi R8 4.2 w wersji policyjnej (rarytas w chuj jak dla mnie :D)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Troszke <3 bo szybko pislam :P ja odebrac te naklejki i te Audi :unsure:

Naklejki:

Posiadasz oryginalnego Hot Pursuita z kodem aktywacyjnym, wpisujesz kod na stronie nfs world (po zalogowaniu na Twoje konto)

Audi:

Po wpisaniu kodu na stronie nfs world wchodzisz w zakładkę "Prezenty" (również na stronie) i przypisujesz prezent swojemu kierowcy.

Następnie wchodzisz do gry, do dilera samochodowego, wybierasz zakładkę "Prezenty" i powinno Ci się pojawić to audi za 0SB.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...