Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Rozruszyc dzial.

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moja propozycja jest ostateczna. Rozruszyc troszke dzial 4Story, moja propozycja to:

Zrobic jakis konkurs, nwm Najlepsze strzeszczenie historii 4story, opis klas itp. Bo szczerze w tym dziale wieje pustkami, jedynie prywatne serwery ruszaja ten dzial jeszcze :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Witam,

Moja propozycja jest ostateczna. Rozruszyc troszke dzial 4Story, moja propozycja to:

Zrobic jakis konkurs, nwm Najlepsze strzeszczenie historii 4story, opis klas itp. Bo szczerze w tym dziale wieje pustkami, jedynie prywatne serwery ruszaja ten dzial jeszcze :)

To kieruj tą propozycję do moderatorów działu. ;) Jednakże powiem Ci, że nawet zorganizowanie konkursu w dziale, który świeci pustkami nie przywróci mu żywotności. U mnie w LC jest to samo...

Opublikowano

Lepiej zróbcie jakiś konkurs, który nie ma związku z pisaniem poradników itp.To strasznie nudne jest, a rozrywka z tego żadna.

Ja bym widział konkurs np. najefektowniejsza walka w grze, która miałby zostać nagrana lub coś w tym stylu. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dużo jest takich działów, które świecą pustkami. Konkurs był by dobry, ale po nim, gracze biorą nagrody i mówią papa temu działowi.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Temat prosze do zamkniecia, przedyskutuje z uzytkownikiem Hitaru na temat konkursu jakiegos.

@offtopic Visox jestem na gg. Jestes zablokowany za obraze tak jak raizen..

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...