Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Problem z uruchomieniem.

Mleko-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale mieszkam we francji.

Otoz dwa dni temu zakupilem sobi call of duty Ghost na steam. Sciaganie przebieglo bez zarzutow, jednak problemy pojawily sie kiedy pierwszy raz chcaielm uruchomic owa gre. Oto link do screena ; http://scr.hu/1jal/2i7ev

Specyfikacja komputera ;

Procek ; Intel Core i7-3537U , 2.0GHz

RAM : 8GB

Dwie karty graficzne , jedna zintegrowana , druga Geforce 720M 2GB zgodna z directX 11.

Bardzo prosze o pomoc , mam nadzieje ze 60 euro nie zostalo wyrzucone w bloto .

Pozdrawiam

Opublikowano

Zmienialem juz to w opcjach nvidia , Call of duty powinien uruchamiac sie na drugiej karcie.

Nikt z was nie mial takiego problemu?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam!

Mam problem wyskakuje mi bład krytyczny directa co robic?

Directx zainstalowany razem z gra , razem ale instalowałem go recznie bo nie zaskoczył ale i tak nie pomogło.

Opublikowano

Pod tym linkiem co podałes na stronie jest napisane sciagnij i ainstaluj to. Ale tam gdzie powinien byc link do tego czegos jest napisane brak skanu i niewiem co z tym zrobic , moze tylko u mnie nie widac tresci.

Pomuszcie bo szkoda mi tej gierki:)

Opublikowano

Pod tym linkiem co podałes na stronie jest napisane sciagnij i ainstaluj to. Ale tam gdzie powinien byc link do tego czegos jest napisane brak skanu i niewiem co z tym zrobic , moze tylko u mnie nie widac tresci.

Pomuszcie bo szkoda mi tej gierki:)

Eh. Nie zauważyłem. Global Moderator lub Moderator musiał usunąć link bo nie było skanu.. poszukam linku, wyślę Ci w prywatnej wiadomości i opisze co i jak.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Udało sie odpaliła ,ale jest kolejny proble podczas ładowania pierwszej misji wyskakuje komunikat Błond krytyczny : głowny pakiet jest nie dostepny.

Da sie cos z tym zrobic?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny, Błond krytyczny.

Zrób screena.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Juz sie połapałem miałem ustawione za wysokie parametry gry jak na mojego kompa ale czy

Intel Core i5 - 2410M 2,3Ghz TURBO Boost 2,9Ghz

GeForce GT 540 Up to 4095M Turbo Cache

8GB RAM  to naprawda taka lipa ze ta gra sie tak tnie i za nic nie iddzie pograc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...